Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - oğlum hakkında
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumoğlum hakkında

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
canan10 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 27
Mesajın Direkt Linki Konu: oğlum hakkında
    Gönderim Zamanı: 13 Tem 2010 Saat 09:02
Sevgili Kadir Bey,oğlum son bir haftadır huzursuz ve iştahsız.Dişte cıkarıyordu.Araarada kusması vardı.Bu devam edince doktora götürdük.bişi bulamadı kan ve ıdrar istedi.Hemşireler damar bulamadı.birkacyere yolladı.onlarda alamadı.yaptırmadık bizde bunları yaptırmalımıyız.dünden beride burun akıntısı ve öksürük var.eşim ped..s verelım dedı bende sizin yazılarınıza göre vermedim.Şu durumda neyapmalıyım.ateşi yok.bal limon kackere veriliyor acaba.Oğlum şuan 17 aylık  enson 14 kilo 85 cm 49 bascevresiydi.ekbesinlerle besleniyor.süt içmiyor.bunuda ekbesinlerle kapatmaya calısıyorum.Pütürlü gıda  yemiyor.hiçte yemeye gayreti yok hala.Acele etmiyorum ben.Herkes niye yemiyor diyor.birde sizin dediklerinizi anlatabilsem.Smile ben bir yasından beri vitamin gibi extra birsey kullanmıyorum.Zyma flour da malesef baslamamıstık.şimdi baslasak olurmu.Sorularımla degerli vaktinizi alıcam,cevaplarınız için çok teşekkürler...

Düzenleyen canan10 - 13 Tem 2010 Saat 10:45
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119840
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Tem 2010 Saat 11:25
İdrara gerek yok, erkek çocuklarında İYE olmuyor.. Nezle hali başlamış, antibiyotik gerekmez. İlla verecekseniz, Calpol verin... Gelişimi iyi, fazlası var. Sütünü içmesi lazım, sütü soüuk verin. Zymafluor'u başlayın..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.