Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Göğüs Hastalıkları ve Tüberküloz Uzmanı Dr. Özkan Devran
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - koah krizi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkoah krizi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yaban Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1
Mesajın Direkt Linki Konu: koah krizi
    Gönderim Zamanı: 13 Mar 2010 Saat 23:33
ben 3 yıldır astım(koah) tedavisi görüyorum sigarayı bırakmam söylendiği halde bir türlü bırakamadım zaman zaman ataklar yaşıyorum stres heyecan bana gelmiyor kriz geçiriyorum mosmor oluyorum ellerim ayaklarım kasılıyor bu hastalığın kesin bir çözümü yokmu tüm yaşantım kabusa döndü dr ların kimi sadece astım diyor kimide koah bazen sft testleri normal çıkabiliyo bazende değerler çok düşük oluyo iki tane gögüs uzmanı hekim kesin atnı koah olduğunun söyledi 39 yaşındayım ve orta şiddette koahlı bir hastayım krizler ne kadar sıklıkta gelirse tehlike yaratır
Yukarı Dön
NeLLy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 187
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Mar 2010 Saat 22:08
Geçmiş olsun.  39  yaşında  KOAH  hastası olmak   pek  sık  rastlanır  birşey  değil.  Ancak  yine  de  ender  de  olsa  görebiliyoruz.  Ancak  sizin  tarifg  ettiğiniz  koah  atağına  pek  benzemiyor.  Kasılmalar  KOAH  VEYA  ASTIMDA  bulgulardan biri  değildir.    SFT 'nin normal  çıkması  da  astıma  daha  çok  yaklaştırır.  Bence  panik  atak  benzeri  bir  durum  da  yaşıyor  olabilirsiniz. Atak  sıklığı ile  tehlike  arasında  bir  bağlantı  yok.  Sinir-  heyecan  KOAH  ATAK  NEDENLERİNDEN  DEĞİLDİR.  BENCE  DURUMUNUZ  YA  NÖROLOJİK  BİR  DURUMDUR  VEYA  (  MUHTEMELEN )  PANİK  ATAK.  ÖNCELİKLE  BİR  PSİKİYATRİ  POLİKLİNİĞİNE  BAŞVURMANIZI  ÖNERİRİM.  öYLE  BİR  ATAK  ANINIZDA ACİL  GÖĞÜS  HASTALIKLARINA  BAŞVURUN.  TÜM HERŞEY  DAHA  DA  NETLEŞİR..  GEÇMİŞ  OLSUN.
Yukarı Dön
NeLLy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 187
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Mar 2010 Saat 22:09
PARDON SORUNUZU  EŞİMİN  NİCKİ  İLE  YANITLAMIŞ  OLDUM.  Dr öZKAN Devran  ben ....
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.