|
zatürre teşhisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tutu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ara 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 80 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Saat 54 Dakika önce Saat 08:55 |
Kadir bey,uzun zamandır yazmıyordum size,kızımı sayenizde doktorlardan ve astım ilaçlarından kurtardım,bilinçlendirdiniz beni,şimdi 17 yaşında,hala grip olunca şiddetli ve sık öksürük atakları oluyor ama en azından ilaç yüklemesi yapmıyorum,biraz yoruluyoruz 10 gün ,o kadar. çok teşekkür ederim.
size kendim için yazdım. titreme ve sırta iğneler batması hissi,ateş ve halsizlik ile acile gittim, öyle solunum sıkıntımda yoktu,sadece ağzımda balgam kokusu vardı,ciğerimin sesini beğenmedi doktor,tomografi çekti, altta ve üstte zatürre var ciğerde dedi, mukovit c ve avelox verdi 2 kuru,2 hafta kullan gel dedi. Şimdi size sorum,eskiden zatürre çok ağır bir teşhisti,hastanelerde falan yatılırdı,şimdi herkese patır patır zatürre teşhisi konuluyor ,hocam zatürre mi yaygınlaştı yoksa yine sizin deyiminizle sahtekarlık mı? ve ben şimdi bu antibiyotiği kullanayım mı,kullanmazsam ciğerde hasar kalır mı,insanı hep ikilemde bırakıyorlar hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119824 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tabii ki: sizin gibi aileler: " kızımı sayenizde doktorlardan ve astım ilaçlarından kurtardım"
artik bu assagilik "Astim sahtekarligini" ogrenince, bu assagilik doktorlar da, careyi; "Zaturre sahtekarligi" ile halki dolandirmaya basladilar! Pustu goruyorsunuz degil mi!!! Akciger Rontgeni ile degil, Tomografi ile teshis koyuyor! 2006'dan beri uyguladiklari "Astim sahtekarigi" ise, ben dillerini bir yerlerine sokunca en az seviyeye indi! Maalesef, internet ulasimi olmayan kirsal kesim halki hala bu sekilde dolandiriliyor! "Cigerinizin sesini begenmemis!" Sevsinler olun, "begenmemesini"!! Maalesef, dikkat ederseniz, ne saglik Bakanligi'ndan, ne de Tip Fakulteleri'nden bu konularda en ufak bir uyari yapilmadi ve yapilmamaktadir! 1- Saglik bakanligi zaten, butun saglik kuruluslarini yabanci Finans kuruluslarina satarken onlara tam bir serbestlik ve dokunulmazlik saglamistir! 2- Tip fakulteleri de, bu dogrultuda, tip talebelerine, "sahtekarlik egitimi" vermekle gorevlendirilmislerdir. 3- Verilen emir geregi: ASLA GRIP TESHIS EDILMEYECEKTIR! Bu durumda, siz ne bekliyorsunuz?? TV ekranlarinda, 'Sahan kilikli" soylarilar mi ararsiniz, yalan bilgilerle halki kandiranlar mi ararsiniz, her turlu soytari da (Sayin Prof. Dr. Osman Muftuoglu haric) TV lerde boy gosteriyor! Yazilarimi okuyun. Siz de, sakin o ilaclari kullanmayin. Hastaliginiz normal Grip seyridir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 2 Saat 33 Dakika önce Saat 19:16 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|