|
Kokusuz Beyaz dil ve grip |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
İlkerdeniz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2021 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İlkerdeniz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 5 Saat 20 Dakika önce Saat 16:28 |
Kadir hocam merhablar,
4 yaşındaki oğlum 3 gecedir ateş ve öksürük halinde.Grip için söylediğiniz herşeyi yapıyorum ancak yine de dili çok beyaz görününce fotoğrafını sizinle paylaşmak istedim. Koku yok ancak pembe gelmiyor bana. Ek bir tedavi uygulamalı mıyız? https://hizliresim.com/56v4pw1 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119824 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
EL INSAF!!!! Bu dil "pembe" degil de NE???
Fusya desen; degil. Mor desen; degil! Kirmizi desen; degil. Ne diyecegiz???
|
|
![]() |
|
İlkerdeniz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2021 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İlkerdeniz
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bilemedik..arkadaki beyazlıklar endişe ettirdi..ancak bu fırçanız bile inanın o kadar rahatlattı ki.elim kalbimde sizden haber bekliyordum telefonun ucunda. Test vesaire isterseniz ya da bir ilaç almamız gerekirse geç kaldıysak diye.
O halde aynen devam ediyoruz🙏 Çok teşekkürler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|