|
Haftalardır süren ateş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mmomy ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağu 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 19 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 9 Saat 58 Dakika önce Saat 09:37 |
Hocam merhabalar. Oğlum 16 aylık. 1 hafta önce ateş başladı ama şöyle ki ateşi geldi 10 dakika yüksek kaldı sonra aniden kendiliğinden düştü bu ateşin bu hali 2 gün sürdü. Bunun üzerinden dört gün geçti gece yine bi baktım 38.5 ateş var bekledim gözlemledim ateşi 20 dakika sonra hop diye düştü gece sabaha kadar 20 dk yüksek ateş 2 saat normal ateşte seyretti. Diş etleri kırmızı ama biliyorum ki diş ateş yapmaz. Nefesinde böyle anlam vermediğim bir koku oluyor ateşi yükselince sonra koku da hafifliyor. Bunun sebebi ne olabilir şimdiden teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119824 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bazi virus enfeksiyonlarinda olur!
Eski cevaplarimi okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|