Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Çalışan Anne & Bakıcı & Kreş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - anaokulu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumanaokulu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
hüseyin can Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge
hüseyincan'ım..izzet berk'im..paşalarım

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5702
Mesajın Direkt Linki Konu: anaokulu
    Gönderim Zamanı: 03 Ara 2010 Saat 00:07
merhabalar özlem hanım.benim 14 haziran 2006 doğumlu bir oğlum var.bu sene anaokuluna vermeyi uygun gördüm.konuşması biraz bozuk bozuk derken kelimeleri yutuyor konuşurken hem konuşması düzelsin hem birşeyler öğrensin amacıyla gönderdim.seneye göndermeyi düşünmüyorum.sizce bu sene erken mi seneye mi göndermeliydim?şimdiye kadar sorun yaşamadık yalnızca öğretmenimiz sınıftan 1 kaç dakikalılığınada olsa ayrılsa peşinden çıkıp gitmesinin dışında.evde de öyle evin içinde sesimi duymazsa çıldırıyor.2.doğuma giderken arkamdan çok ağlamış bu sebepten olabilir mi?çöp bile atmaya kalksam nereye  gidiyosun annecim diyor?ne yapmalıyım?
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ara 2010 Saat 14:45
göndermekle iyi yapmışsınız, ilk defa sizden ayrıldığı için zorluk yaşıyor olabilir, alışacaktır. gelecek yıl da göndermeniz iyi olur
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.