Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Göğüs Hastalıkları ve Tüberküloz Uzmanı Dr. Özkan Devran
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - verem
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumverem

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
çağanımmm Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 95
Mesajın Direkt Linki Konu: verem
    Gönderim Zamanı: 11 Şub 2010 Saat 01:15
dr. bey babam yaklasık bır sene once belkı bır seneyıde gecmıstır verem teshısı kondu. dr. uc aylık ılac tedavısı onerdı. ama babam 1 ay falan kullandı ılaclarını sonra kullanmadı tedavıyı reddettı. sımdı hala fena halde oksuruyor fakat tedavı olmuyor. sımdı kendımı bıraz ıyı hıssedıyorum dıyormus yememe dıkkat edıyorum dıyormus. ama gorsenız okadar zayıfkı zaten zayıftı ama sımdı daha kotu. benım sorum tedavı olmazsa sonucu ne olur yanı oldurdugunu bılıyorum ama bu hastalığın nezaman kaybedecegız babamı bunu ogrenmek ıstıyorum bırde sımdı tedavı olmak ıstese hastaneyemı yatması lazımUnhappyCry tesekkur edrım...
Seni severdim hüznüm koynumda. Seni severdim hem uyanık hem uykumda.....
Yukarı Dön
Dr.Özkan Devran Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 42
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Şub 2010 Saat 15:27
Benim  size  tavsiyem  babanızı  en  yakın  bir  göğüs  hastalıkları  hastanesine  götürmeniz.  Muhtemelen  yatırılarak  tedavi  başlanılacaktır.  balgbam  tahlili  ve  ac  filminden  sonra  daha  da  netlik  kazanır  herşey.  Eğer  siz   göğüs  hastalıkları  hastanesine  uzak  bir   yerdeyseniz  en  yakın  verem  savaş  dispanserine  başvurun.  Tüberküloz  tedavisi  3  ay  olmaz. Ya bu  konuyu  yanlış  anlamışsınızdır  veya  bunu  söyleyen  hekim  arkadaşım  tüberküloz  konusunda  pek  bilgili  değil.  İlk  başta  tanıdan  emin  olun  lütfen.   Gerçekten  tüberküloz m u  babanız.  Bazen  bazı  hekimler  sadece  akciğer  filmine  bakarak  tüberküloz  tanısı  koymaktalar.  Eğer  gerçekten  tanı  doğruysa lütfen  tüm  aile  bireyleri  ,  çocuğunuz  da  dahil  verem  savaş  dispanserine  kontrol  için  gidin.  Babanıza  söylemeniz  gereken  bu  hastalığın  %100  tedavisi  olduğunu  ve  sizleri  seviyor  ve  önemsiyorsa  hasta  yapmak  istemiyorsa  mutlaka  tedavisini olması  gerektiği..  geçmiş  olsun.  lütfen  vakit  kaybetmeyin... 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.