|
Yetişkin soru |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Burcu87 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Saat 22 Dakika önce Saat 08:53 |
Hocam sizin alanınız değil biliyorum sadece size güveniyorum, bilginiz dahilinde danışmak isterim. 37 yaş kadın, sürekli d vitamini değerim düşük. 6 ay önce 33 civarı olan değerim şimdi 22 ye gerilemiş. Yılda 3 kez devit ampül kırıp içiyorum yine de yükselmiyor. Bir diğer sorum da eklediğim tahliller ile alakalı. Son aylarda çok hızlı kilo aldım, diyet yapmakta zorlanıyorum. İnsülin direncim çok yükselmiş, kan değerlerimi gören ilaç firması çalışanı arkadaşım Ozempic kullanmam gerektiğini anlattı. Ben bu ilaçlardan korkuyorum açıkçası, doktora gitmeden önce sizin fikrinizi almak isterim. Tahlilleri de ekliyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119814 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Insulin degeri kac??? insulin bilinmeden; HOMAIR hesaplanamaz!!
Aclik kan sekeri;119 ve Ozempic tavsiye ediyor! Kesin komisyon aliyordur! Fiyatini bir sorun!! Ozempic; "Seker hastalarina" verilir!! Siz seker hastasi DEGILSINIZ. Seker hastasi: 1- idrarda seker olacak. 2- Aclik kan sekeri 300 ustu olacak! Siz olsa olsa, "Prediyabet" sayilirsiniz ve sadece Diaformin 850 gunde 1 tane almaniz yeterlidir. (Fiyatini mukayese edin)
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 33 Dakika önce Saat 20:42 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|