Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Tanışma / Muhabbet > Çalışan anneler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - mimar mühendisde topiğimiz olsunmu anneler, bizim
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konumimar mühendisde topiğimiz olsunmu anneler, bizim

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
fatma tülay Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 395
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Eyl 2008 Saat 22:33
tabi canııım, annem kızıma o kadr güzel bakıyoki Allah razı olsun valla benden iyi  bakıyorWink
minik kızım büyüyor :)
Yukarı Dön
zeliş Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 24
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Kas 2008 Saat 17:53
merhabalar, ben de yeni görüyorum bu başlığı, iyi olmuş açılması ortak dertlere ortak çözümler bulmak kolaylaşır, değil mi?

ben de kimya mühendisiyim, özel bir şirkette çalışıyorum. oğlum 2 yaşında ve çalışmaya 2 ay önce başladım. o zamana kadar çalışmadım, ben baktım ve şimdi bakıcımız var. Allah razı olsun kendisinden, memnunum. sizler kadar şanslı değiliz maalesef. keşke babaanne veya anneanne bakabilse ama maalesef uzaktalar. yine de halimizze çok şükür, bir sürü bakıcı değiştirmeden ilkinde daha iyi birini bulabildim.

çalışan anne olmak çok zor gerçekten. herşeye ve çocuğuna yetişmek bazen imkansız görünüyor insana. çok yorulup yıpranıyoruz. Allah'tan eşim çok destek oluyor, ve bakıcımız da elinden geldiğince yardım ediyor. dediğim gibi halimize çok şükür, yukarda Allah var, şikayet etmeye hakkım yok. büyüdükçe rahatlarız biraz diyoruz ama o zaman da başka başka dertleri çıkacak yaramazların, değil mi?

çok sık olmasa da arada bir buluşalım arkadaşlar, size çocuklarınız e ailenizle sağlıklı mutlu günler dilerim. görüşmek üzere.

Yukarı Dön
boyalcin Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 14
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Kas 2008 Saat 18:06
Merhabalar,

Benim de 13 aylık oğlum var, 2 ay daha ben bakıcam. Kamuda mimarım. İşe başlayınca annemle babam gelicek oğluşuma bakmak için. Bu arada 3 aylık da hamileyim. Herkese selamlar, görüşmek üzere
Yukarı Dön
crazy_angel Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 61
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Mar 2009 Saat 14:44
Merhaba ben de bir kamu kurumunda elektrik mühendisi olarak çalışıyorum. 20 aylık bir oğlum var. Hergün arkamdan ağlıyor. Ama Allah'tan ev yakın öğlen yemeğe gidince görüyorum. Çalışan bütün annelere Allah kolaylık versin..
Yukarı Dön
ltokor Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 1
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ara 2009 Saat 11:46
Merhaba bende Elektrik-Elektr. Mühendisiyim.Bende kamudayım 13 aylık bi oğlum var. Kamuya yeni geçtim önceden özel sektördeydim.Çok daha zordu çocukla.Şimdi biraz daha rahatız çok şükür.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.