Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gaz & Karın Ağrısı
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bi anda şiddetli karın ağrısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbi anda şiddetli karın ağrısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 345
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ayemel Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 296
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ayemel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Haz 2014 Saat 10:53
Yukarı Dön
ayemel Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ayemel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Haz 2014 Saat 13:29
Hocam yine biz. Bu seferde ayaklarında kaba etinde be baldırlarında kırmızı döküntüler oluştu. Resmini yüklüyorum. Biliyorsunuz bi kaç gün karın ağrısı ateşten sonra FMF ten şüphelenmiştik. Sonra ağrı durup 2 gün sadece ateş olunca domuz gribi demiştik. 2 gün aradan sonra ise bu gece (sadece gece)biraz öksürük ve sabahta bu döküntüler vardı. Vucudu elleri soğuktu. Isınamıyor gibi ve rengi de soluktu çocuğun
Farklı olarak sadece dün çilekli süt yaptık 1 çay bardağı onu içti. Bu arada ilk defa çilek yedi.
Sizce bunlar nedir. FMF le ilgisi yoktur o ihtimal kalmadı değil mi hocam.

Hocam şimdi de okuldan aradılar bayaa kusmuş. Diğer tüm arazları iyileşmişti. 2 gündür sapasağlamdı. 2 gün sonra ne oldu da bu döküntüler ardından da kusma oldu... Öğretmeni ateşine baktıklarını 34,5 olduğunu söyledi.Bu kadra düşük ateş olur mu. 

Öğlenden akşama kadar 3, kez kustu bende eski maillerden bakım emedur fitil 100 verdim. Yanlış mı yaptım. Bize ne geçiriyoruz hocam. Beta falan olabilir mi?

Hocam emedur vermekle iyi mi ettim kötü mü. . Kusma yla atması gerekenler varsa engel olmuş muyumdur. 

Hocam acil yardımm

Düzenleyen ayemel - 06 Haz 2014 Saat 19:11
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119777
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Haz 2014 Saat 20:50
Muhtemelen, ictigi; "Cilekli sut"ten Allerji olmus.. Elinizde hangi Allerji surubu varsa, onu verin. Yoksa, gunde 1 olcek Zyrtec verin.
Emedur , bu sekilde kullanmanizda bir sakinca yoktur.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 06 Haz 2014 Saat 20:51
Yukarı Dön
ayemel Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ayemel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Haz 2014 Saat 22:01
Hocam alerji böyle kusma ve ateş yapar mı ki.. kafam iyice karıştı ???

Hocam emedur dan sonra bi daha kusma olmadı. 38 -38,5 civarı ateş Var . Ben de alerji ilacına başlamadım 0 kırmızılıklar da gitti .

Beklemedeyim
Hocam sonuç olarak kızımın nesi var, FMF mi , domuz gribini Beta mı Alerji mi . Bu arada kardeşi de 39,5 ateşli sadece ateş düşürücü veriyorum.

Düzenleyen ayemel - 07 Haz 2014 Saat 01:55
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Haz 2014 Saat 09:14
Sutu "bozan" bazi mikroplar, hem kusma hem dokuntu yaparlar..
Saydiginiz hastaliklardan hicbiri degil.
Belki; Domuz Gribi GECIRDI ve coktan bitti...

Bu tip gida allerjilerini yapan gidalar, kusma ve ishalle disari atildiklarinda, kendiliginden duzelirler..
Yukarı Dön
ayemel Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ayemel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Haz 2014 Saat 14:32
Hocam sizi de yoruyorum kusura bakmayın sonuç olarak ateş te mi bundan dolayı olur. 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Haz 2014 Saat 09:27
Evet.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 345
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.