|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 345 |
Yazar | |
ayemel ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şub 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
ayemel ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şub 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 296 |
Hocam yine biz. Bu seferde ayaklarında kaba etinde be baldırlarında kırmızı döküntüler oluştu. Resmini yüklüyorum. Biliyorsunuz bi kaç gün karın ağrısı ateşten sonra FMF ten şüphelenmiştik. Sonra ağrı durup 2 gün sadece ateş olunca domuz gribi demiştik. 2 gün aradan sonra ise bu gece (sadece gece)biraz öksürük ve sabahta bu döküntüler vardı. Vucudu elleri soğuktu. Isınamıyor gibi ve rengi de soluktu çocuğun
Farklı olarak sadece dün çilekli süt yaptık 1 çay bardağı onu içti. Bu arada ilk defa çilek yedi. Sizce bunlar nedir. FMF le ilgisi yoktur o ihtimal kalmadı değil mi hocam. Hocam şimdi de okuldan aradılar bayaa kusmuş. Diğer tüm arazları iyileşmişti. 2 gündür sapasağlamdı. 2 gün sonra ne oldu da bu döküntüler ardından da kusma oldu... Öğretmeni ateşine baktıklarını 34,5 olduğunu söyledi.Bu kadra düşük ateş olur mu. Öğlenden akşama kadar 3, kez kustu bende eski maillerden bakım emedur fitil 100 verdim. Yanlış mı yaptım. Bize ne geçiriyoruz hocam. Beta falan olabilir mi? Hocam emedur vermekle iyi mi ettim kötü mü. . Kusma yla atması gerekenler varsa engel olmuş muyumdur. Hocam acil yardımm
Düzenleyen ayemel - 06 Haz 2014 Saat 19:11 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119777 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Muhtemelen, ictigi; "Cilekli sut"ten Allerji olmus.. Elinizde hangi Allerji surubu varsa, onu verin. Yoksa, gunde 1 olcek Zyrtec verin.
Emedur , bu sekilde kullanmanizda bir sakinca yoktur. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 06 Haz 2014 Saat 20:51 |
|
![]() |
|
Hocam alerji böyle kusma ve ateş yapar mı ki.. kafam iyice karıştı ???
Hocam emedur dan sonra bi daha kusma olmadı. 38 -38,5 civarı ateş Var . Ben de alerji ilacına başlamadım 0 kırmızılıklar da gitti . Beklemedeyim Hocam sonuç olarak kızımın nesi var, FMF mi , domuz gribini Beta mı Alerji mi . Bu arada kardeşi de 39,5 ateşli sadece ateş düşürücü veriyorum. Düzenleyen ayemel - 07 Haz 2014 Saat 01:55 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119777 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sutu "bozan" bazi mikroplar, hem kusma hem dokuntu yaparlar..
Saydiginiz hastaliklardan hicbiri degil. Belki; Domuz Gribi GECIRDI ve coktan bitti... Bu tip gida allerjilerini yapan gidalar, kusma ve ishalle disari atildiklarinda, kendiliginden duzelirler.. |
|
![]() |
|
Hocam sizi de yoruyorum kusura bakmayın sonuç olarak ateş te mi bundan dolayı olur.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Evet.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 345 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|