|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
memre111 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eyl 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 45 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Şub 2015 Saat 14:23 |
Hocam oğlum nisanda 2 yaşına girecek. Daha öncede size birkaç kez sordum ama bir çözüm bulamadık anneyi emme bağımlılığından dolayı geceleri çok sık uyanıyor sanıyorduk ama 1 hafta önce ayağı kırıldı, şuan alçıda gaz sancısı müthiş arttı geceleri çocuk kıvranıyor. Hareketi azaldığı için gazı arttı biliyoruz ama dünden beri emeklemeye de başladı ama hiçbir fark yok. Daha öncede size sormuştum pankreoflat granül kullamaya başladım 4 gün oldu hiç değişiklik yok. Bioghaia iyi gelmişti tekrar ona başladık sonuç aynı. Çocuğun karnı ağrıdığına eminim elini değdirtmiyor sıcak uyguluyoruz ovuyoruz olmuyor. Çocuk gastro ya götürdük gelişimi güzel reflü belki dedi ama bence değil dedi emzirmeyi bırakın dedi. Ciddi bir problem olabilir mi? Emzirmeyi bırakalımmı ayağından dolayı bunalımda bir de onu bırakırsak daha kötü olmasından korkuyoruz. Ne yapıcaz daha 2 hafta daha alçıda olacak ayağı...besln intoleransı mı var acaba özellikle anne sütüne bir tek onu bırakmayı denemedik...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119777 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
6 seneden beri anlatiyorum!!!! Bebek gazinin sebebi: 'HAREKETSIZLIKTIR'....Kac yasinda olursa olsun, isterse eriskin olsun, kalip gibi sirt ustu yatirirtsaniz; GAZ OLUR...
Bakin ne kadar guzel bir ornek vermissiniz. Tipik bir turk doktoru ne cevap vermis??? "Reflu belki" demis.... Turk doktorlari sadece Astim ve Reflu hastaliklarinin onunda sadece isimleri bilirler, her oksurene Astim, her sindirim sistemi sikayeti olanada Reflu derler.. Oglunuzu, yatakta hareket ettirmeniz; SART... Yatar vaziyette olsa bile; devamli saga-sola cevirin, oturtup, bebek gazi cikarir gibi sirtina kuvvetlice vurun.. Mutlaka hareket etmesi SARTTIR...Daha olmadi, kucaginiza alin odanin icinde yuruyun. Koca-koca insanlari bile sirf bu yuzden, ameliyatlarin ertesi gunu kaldirip yurutmeleri bu yuzdendir... Turk Cocuk doktorlarinin bunlardan haberleri dahi yoktur... Hic sormayin bile.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 16 Şub 2015 Saat 18:00 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|