|
Alerji mi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Nurefsan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Saat 47 Dakika önce Saat 08:19 |
Hocam 10 yaşında kızım parkta oynadıktan sonra akşamına gözleri kanlandı, şişti şiddetli kaşıntı oldu. Hemen suni gözyaşı damlattım. Daha önce de birkaç defa alerji olmuştu piknikten sonra falan. Evde zaditen damla vardı 2*1 ona başladım. Sabahına çapak ve ağrı da eklendi. Göz doktoru da moxai damla verdi 4*1. İkisine birlikte devam ediyoruz. Normalde 2 3 güne hemen toparlardı. Bugün 4.gün hafif çapak şişlik hâlâ oluyor. Özellikle kaşıntı çok rahatsız ediyor. Bu arada burun akıntısı ve tıkanıklık ta var ama zaten grip geçiriyordu ayırt edemiyorum alerjik mi değil mi zyrtec şurup vereyim dedim ama alerjik değilse akıntısı koyulaşır diye cesaret edemedim Sizin de fikrinizi almak istedim. Teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119737 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
5 gun Tobrased goz damlasi her 2 goze, gunde 4 defa damlatin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|