|
İSHAL,GRİP, ATEŞ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dimpledimple ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kas 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dimpledimple
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Saat 1 Dakika önce Saat 01:08 |
Hocam merhaba, kızım 7 yaşında 2 gün önce okuldan gelince birden burun tıkanıklığı, geniz akıntısı başladı
serum fiz. ile açtık. hafif de bir öksürük vardı balgam atar şekilde. sonra gecesine baya sıvı dışkılama oldu, sabahına su gibiye çevirdi reflor verdim, akşama kadar bir şey yoktu akşam yine sulu dışkılama içinde topaklaşmış besin parçaları vardı. bir reflor daha verdim. burnunu sürekli açtım serum fiz. ile. bugün sadece sabah sulu dışkılama akşama kadar ve akşam dışkılama olmadı. beslenmesini de ishal beslenmesine göre devam ettik tabi bu süreçte. burnunu açtım uyumadan. öksürüğü yok denecek kadar az burnunu açtığımız için kalmadı diye düşünüyorum. yatmadan banyo yaptırdım şuan hafif ateşi var hocam. yazılarınızı okuyorum. ancak şuan ki durumuz ve ilerleyen süreç ile ilgili ne yapalım tavsiyeleriniz altın değerinde. saygılar
|
|
![]() |
|
dimpledimple ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kas 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dimpledimple
![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam birde dili pembe, ağız kokusu yok, yanakları kızarmış şimdi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119737 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Domuz gribi!!
Hangi akla hizmet ile Reflor veriyorsunuz????? Turk doktor akli ile is yapmayin..... Probiyotik urunler; antibiyotik kullanim sonucunda, barsak icindeki bakteriler AZALDIGINDA verilirler!!! Barsak icinde zaten bakterilerin COGALDIGI durumlarda VERILMEZLER! Verilirse, o sahis gaz nedeni ile duman olur! Hicbir ilaci kullanmayin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|