|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ElifDuruBakır ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Oca 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 96 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ElifDuruBakır
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Ağu 2015 Saat 17:45 |
hocam merhabalar
ben dün sağlık ocağında 1,5 yaş aşısını yaptırdım aşının yapıldığı yerde kızarma ,şişme ve sıcaklık var. herhangi bişey yapmam gerekir mi ? saygılar
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119724 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Asilarin kendi isimleri vardir... "1.5 yas asisi" diye bir asi ben bilmiyorum..
Misal: KPA (Zaturre) asilari en fazla reaksiyon yapan asilardandir. Sadece soguk tatbik edilir. |
|
![]() |
|
ElifDuruBakır ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Oca 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 96 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ElifDuruBakır
difteri tetanoz boğmaca ve çocuk felci aşıları yapıldı hocam. birde hepatit a yapılacaktı fakat aşı gelmemişti. bir hafta sonraya ertelediler. bu aşıyı ne zaman yaptırmalıyım ? bir hafta sonramı bir ay sonramı ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119724 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kesinlikle en az 1 ay ara ie yaptirin.. Sakin, Saglik bakanliginin elemanlarina inanmayin..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|