|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zeynep.ipek ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şub 2010 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Puanlar: 264 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zeynep.ipek
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Haz 2015 Saat 11:21 |
Hocam dün 6.ay aşılarını olduk 3 aşı ve ağıza damla. iki aşıyı aynı bacağa vuracağı sırada , burda vurulamayacağını okuduğumu hatırladım ama tam emin olamadım.hemşireye söyledim bir bacağa iki aşı vurulmaz diye biliyorum doktorumuz öyle söyledi diyorum.
biz aynı bacağa üç aşı bile vuruyoruz niye vurulmasın dedi. kola vurulmuyormu niye illaki bacağa vuruyorsunuz dedim. bacak adeleleri daha iyi geliştiği için gibi bir şey söyledi. sonra eve gelir gelmez baktım evet doğru hatırlamışım vurulmazmış. aşının etkisinde bir azalma olur mu hocam. birde aşı kartında da 3 aşı vurulmuş gözüküyor ağzına damlatılan neydi o yazmıyor hocam. Düzenleyen zeynep.ipek - 03 Haz 2015 Saat 15:33 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119718 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet, ayni kol veya bacaga iki asi yapilirsa, etkileri azalir. Turkiye'de Saglik calisanlari, asilar hakkinda, ASLA bir kitap okumazlar.. Onlar, aptal robotlar gibi; emir-komuta zinciri ile asi yaparlar. Zavallilardir..
Agizdan yapilan asi; Cocuk Felci asisi olup, cocugunuza zerre faydasi olan bir asi degildir. Dedigim gibi bunlarla, neyi tartisabilirsinizki!! Asilar hakkinda en ufak bir bilgileri dahi yoktur. Birakin bilgi olmasini, yaptiklari asilarin kutularinin ustunde yazilanlari dahi okumaktan aciz yaratiklardir. . Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 03 Haz 2015 Saat 20:18 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|