Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Aşılar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 6.AY AŞI
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forum6.AY AŞI

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zeynep.ipek Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 264
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zeynep.ipek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 6.AY AŞI
    Gönderim Zamanı: 03 Haz 2015 Saat 11:21
Hocam dün 6.ay aşılarını olduk 3 aşı ve ağıza damla. iki aşıyı aynı bacağa vuracağı sırada , burda vurulamayacağını okuduğumu hatırladım ama tam emin olamadım.hemşireye söyledim bir bacağa iki aşı vurulmaz diye biliyorum doktorumuz öyle söyledi diyorum.
biz aynı bacağa üç aşı bile vuruyoruz niye vurulmasın dedi.
kola vurulmuyormu niye illaki bacağa vuruyorsunuz dedim.
bacak adeleleri daha iyi geliştiği için gibi bir şey söyledi.

sonra eve gelir gelmez baktım evet doğru hatırlamışım vurulmazmış.
aşının etkisinde bir azalma olur mu hocam.
birde aşı kartında da 3 aşı vurulmuş gözüküyor ağzına damlatılan neydi o yazmıyor hocam.

Düzenleyen zeynep.ipek - 03 Haz 2015 Saat 15:33
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119718
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Haz 2015 Saat 20:17
Evet, ayni kol veya bacaga iki asi yapilirsa, etkileri azalir. Turkiye'de Saglik calisanlari, asilar hakkinda, ASLA bir kitap okumazlar.. Onlar, aptal robotlar gibi; emir-komuta zinciri ile asi yaparlar. Zavallilardir..
Agizdan yapilan asi; Cocuk Felci asisi olup, cocugunuza zerre faydasi olan bir asi degildir. Dedigim gibi bunlarla, neyi tartisabilirsinizki!! Asilar hakkinda en ufak bir bilgileri dahi yoktur. Birakin bilgi olmasini, yaptiklari asilarin kutularinin ustunde yazilanlari dahi okumaktan aciz yaratiklardir. .

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 03 Haz 2015 Saat 20:18
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.