Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Çalışan Anne & Bakıcı & Kreş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - çalışan anne olduğum için yetemiyorum galiba
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumçalışan anne olduğum için yetemiyorum galiba

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
tugbayusuf Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 652
Mesajın Direkt Linki Konu: çalışan anne olduğum için yetemiyorum galiba
    Gönderim Zamanı: 02 Oca 2008 Saat 16:12
merhaba özlem hnm..

benim 4,5 aylık bi bebeğim var yusuf emirim..
daha önce çalışıyordum eczanede doğumdan sonra bıraktım.yalnız 3 aydır evden bilg. idare ediyorum yani çalışıyorum..çoğu zaman vaktimin yarısını harcıyorum..

çocuğumla geçirmediğim her dakika için vicdan azabı duyuyorum.kendimi suçlu hissediyorum.23 yaşındayım şu anda çok mu erken acaba diyorum bazen ama hiç pişmanda olmadım hayattaki herşeyim oldu oğlum...

vicdan azbı için ne yapabilirim çok mu abartıyorum..
teşekkürler şimdidenn...

Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Oca 2008 Saat 00:25
yaşadığınız vicdan azabı çalışan pek çok annenin ortak sorunu. ancak vaktinizin bir kısmını evde geçirebilen şanslı annelerdensiniz. ayrıca çocukla vakit geçirmek demek her saniye onunla birlikte olmak demek değildir. onunla oynarken veya işini yaparken sadece onunla olabiliyor kendinizi ona bırakabiliyorsanız saatin çok da önemi yok. bazen evdeki koknuz sesiniz bile ona yetebilir. vicdan azabı gerimenize neden olur ve bu gerginlikle bebekle iletişiminiz bozulur
özlem
Yukarı Dön
tugbayusuf Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 652
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Oca 2008 Saat 18:28

SAOLUN ÖZLEM HANIM DEDİKLERİNİZİ DİKKATE ALIP HER ANI DOLU DOLU YAŞAMAYA ÇALIŞICAM...

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.