Merhabalar Özlem Hanım.
Benim 7 aylık bir kızım var ve erken bir soru olacak ama sizin verdiğiniz birkaç cevaptan sonra sormaya karar verdim.
Kızım ben işe başladığımda 14 aylık olacak. Biz evde kayınvalidemlerle (kayınvalidem 67 yaşında) yaşamaktayız. Eşimle kayınvalidemin bakamayacağı konusunda hemfikir olup, benim çalıştığım üniversitenin kreşine vermeye karar verdik şimdiden. Ben eğer evde bırakırsam 11-12 saat boyunca göremeyeceğim kızımı. Bebeklerin uyuma sürelerini de düşündüğümüzde ben kızımla hiç görüşememekten korkuyorum. Ama eğer kreşte olursa ona yakın olacağım.
Bakıcı hiç düşünmedik çünkü güvenme açısından Antalya’da böyle deneyimli kişiler bulamamaktan şikayetçi olan çok kişi var. Açıkçası ben bu kreşin tüm imkanlarını ve 6 aydan itibaren hizmet verdiğini ve çok da iyi olduğunu biliyorum. Ama siz bir kişinin bakması taraftarı olduğunuzu belirtmişsiniz. Bu da benim kafamı karıştırdı. Babaanneye bırakmak da istemiyoruz. Sizce yapmak istediğimiz yanlış bir şey midir? Kızım da beni çok özlemez mi eğer evde bırakırsam? Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.
Sevgiler.