Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Çalışan Anne & Bakıcı & Kreş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ana okulu seçerken
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumana okulu seçerken

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
füsunözbek Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 6
Mesajın Direkt Linki Konu: ana okulu seçerken
    Gönderim Zamanı: 28 Kas 2007 Saat 23:33
merhabalar Özlem hanım

29 aylık oğlumu biraz sosyalleşmesi, biraz tam gün kreşe hazırlık olması amacıyla haftada bir kaç gün birkaç saatlik oyun gruplarına kaydettirmek istiyorum. sizce bu program haftada kaç gün kaçar saatten olmalı. grube ben de oğlumla birlikte mi katılmalıyım yoksa o'nu yalnız mı bırakmalıyım, okul seçerken nelere dikkat etmeliyim.

Bir sorum daha var aslında; oğluma yasak olan şeyleri anlatmak konusunda çok zorluk yaşıyorum ne kadar tatlı dille anlatırsam anlatayım onu  için o nesnenin veya durumun zararlı olduğunu bazen inadına anlamak istemiyor inadına ben arkamı döndüğümde yasağı delmiş olduğunu gördüğümde nasıl davranmam gerekir.

çok teşekkür ederim.
Hümanist
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Ara 2007 Saat 21:20
kreşe göndermek için ideal bir yaş olmamakla birlikte çocuklarrın yaşıtlarıyla tüm gün birlikte olabilecekleri dönem üçlü yaşlardan sonra başlar. ancak 2 ile 3 yaşlar  arasında haftada iki ile üç kez birer en fazla ikişer saatlik oyun gruplarına katılabilir. sizin orada olmanız doğru olmaz. yassak şeyler sadece çocukların değil hepimizin ilgisini çeker. çocuğunuzun yasak akvramını algılaması için ise yaşı henüz küçük ona ve kendinize zaman tanıyın
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.