Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Çalışan Anne & Bakıcı & Kreş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - çocukların kreşe gitmesi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumçocukların kreşe gitmesi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
belinay Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 14
Mesajın Direkt Linki Konu: çocukların kreşe gitmesi
    Gönderim Zamanı: 20 Kas 2007 Saat 17:44
   Merhaba
 Oglum 22 kasım 2003 dogumlu ve kreşe başlamasını istiyoruz.Malesef daha önce denemelerimiz oldu başarılı olamadık kimse beni kreşe gönderemez diye isyanlarda çok fazla aglıyor bu konu açıldıgında,nasıl davranmamız gerektiğini bilemiyorum ısrarla göndermelimiyiz yoksa bu konuyu bir süreliğine daha kapatıp üstüne gitmeyip kendinin istemesinimi beklemeliyiz.
 Çalışan bir anne degilim kreş için hiç bir zorunlulugumuz yok fakat onada eglence olsun bir şeyler ögrensin istiyorum.Ne kadar ilgileniyorumda desem yeterli olmadıgını düşünüyorum.
  Yardımcı olursanız sevinirim....
  Mutlu günler...Smile
ÖZLEM
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Kas 2007 Saat 22:21
4.yaştan itibaren çocuğun sosyalleşebilmesi için kreşe gitmesini öneriyıurz. ancak bu yaşlarda çocuklar annelerinden ayrılacakları korkusunu bazen yoğun olarak yaşayabiliyor ve kreşe gitmek istemiyorlaar. başlangıç olarak haftanın belli günleri belli saatler oyun gruplarına gidebilir orada bekleyerek çocuğunuzu onu terk etmeyeceğinize inandırabilirsiniz. oynamaktan zevk aldıkça ve sizin tarafındann terk edilemeyeceğine tam olarak inandığında o da kreşe gitmek isteyecektir
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.