dr hanım sıze beynımı ve benı cok mesgul eden bır sey daha sormak ıstıyorum ben ıkızlerımı 10 yıllık bır ugras ve 5 mıkro dan sonra 3 kez amelıyat gecırıp kavusabıldım cok sukur sımdı ocak sonunda işe baslamam gerek cok tedırgınım onları nasıl bırakacagım dıye kendımı yıyıp bıtırıyorum aslında isim geregi hastanede calısıyorum haftada 3 gece nobetı tutacagım evden 15 00 de cıkcagım ıkızlerımın yanına babaanne gelıcek ve esımde aksam 19 00 da evde olucak esıme cok guvenıyorum 19 dan sonrası ıcın ıcım rahat ama nebıleyım oyle zor gelıyorkı ya ben yokken bır sey olursa bu konularla ılgılı ınanın cok kotuyum bebeklerım ben işe basladıgımda 1 yasında olucaklar ınsallah
babaannemız bıraz cahılce bır kadın ama ıkızlerımle ılgılenır aslında o da kafama takılıyor konusması yoresel acaba ıkızlerım ondan etkılenır mı okuma yazması yok ıyı nıyetlı ama benım ve onun dogruları farklı
nöbetlı calısacagım ıcın aslında bebeklerımle daha cok ben vakıt gecırecegım ama gelın bunları kalbıme ve beynıme anlatın neyapmalıyım nasıl rahatlayabılırım herkesın yavruları cok kıymetlı tabıı ama ınanın onlara cok zor ve uzun bır zamanda kavustum neyapayım ayrıca ise baslayınca ıkızlerım bunu anlayıp benı evde goremeyınce bana kusermı benden koparlar mı
sımdıden tesekkurler
sevgi ve saygılarımla
Düzenleyen beyazmelek - 14 Kas 2007 Saat 18:01