Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Ek Gıda & Beslenme & İştah
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bebeğimin inadı (İştah )
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konubebeğimin inadı (İştah )

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
didemkız Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 137
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ağu 2008 Saat 23:50
Mrh Benim kızım 4.5 aylık.Benimki daha vahim ne beni doğru düzgün emiyo ne mama ne meyva suyu içiyo.Biberonu emmesini beceremiyo geçen ay sadace 2oo gr almış.dr meyva suyu ve muhallebi ver dedi ama biberonu emmesini bilmediği için veremiyorum kaşıklada yemiyo geri çıkarıyo.Benide emmiyo sütüm azalmış emmediği için.Ne yapacağımı şaşırdım kaldım.Yardım edin biberona nasıl alıştırcam.
Yukarı Dön
sedefk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 95
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ağu 2008 Saat 04:21
bence biberona başlama..bırak aç kalsın, akşama kadar bak nasıl içer sonra. ben 5 aylıkta emmek istemiyor sanıp biberona sütümü sağıp vermeye başladım doktoruma uyup, keşke öyle vermez olsaydım..Sütüm 5.ayın sonunda kesildi. Sen bilirsin ama emesini istiyorsan sabret..
Yukarı Dön
didemkız Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ağu 2008 Saat 20:53
Emmiyo ama çok az tüm sütü çekmiyo böyle giderse zaten sütüm gitcek hatta azalmş bile bugün sağmaya çalıştım anca 45 cc çıktı.En azından geceleri mama vermek istiyorum çünkü ilerlemiyo 1 aydır böyle.Biberona nasıl alıştırcam?Tek göğsümde süt çok azalmış.
Yukarı Dön
sedefk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 95
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ağu 2008 Saat 22:48
Walla sen de benim gibi oldun desene..kaygılandıkça sütün azalır..takma kafana..daha çok geleceğini düşün...1 kaşık çikolata ye ardından açık çay iç hemen..yengemden duydum o iyi geliyormuş güya..yada pekmez ye bol bol..biberona başlatırsan bil ki bu iş biter..dr. br..wns marka biberon kullanmıştım..anne sütünün akış hızında veriyor sütü bebeğe..onu dene istersen..
Yukarı Dön
didemkız Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ağu 2008 Saat 14:00
tşk.denerim başka çarem yok, içim parçalanıyo tüm yaşama sevincim gitti. 1,5 aydır hiç gelişmiyo aynı yerde sayıyo.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.