|
Çocuklarınıza Hobi Edindirin |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
HilalTRN ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Eki 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Eki 2016 Saat 23:45 |
Merhaba Arkadaşlar;
Benim 3 yaşında bir kızım ve iki yaşında bir oğlum var. Sanırım Hayatımızın en büyük hatasını Kızıma tablet aldığım gün yaptım. O günden Sonra sosyalleşmesinin bariz bi şekilde köreldiğini gözlemledim. Devamlı çocuk oyun videoları izliyordu. Önceleri uzun süre tabletten video izlemesini engellemye çalıştım ama nafile. Ne yapalım diye eşimle düşünürken Kızma bir kanal açma ve kendi videolarımızı çekme fikrine yoğunlaştık. Daha sonra hadi kızım hayvanları sevelim ve senin videonu çekelim, hadi kızım oyuncaklarla oynuyalım ve videonu çekelim derken artık kızım daha az video izler oldu. İzlediği zamanlarda da daha çok kendini izlemeside bizim için bi problem olmuyor artık tatil günlerimizin büyük bölümü kızımla oyun oynarken, oyuncaklarımızla senaryolar üretirken veya güzel günlerde dışarıda daha kötü günlerde oyun parklarında geçiyor. Şimdilik memnunuz. Kızımın Kanalına göz atmak isterseniz linki; Yorumlarınızı Gerçekten Önemsiyorum. Teşekürler.
|
|
https://www.youtube.com/channel/UCWS-Esa8hbPRJcwEIaShIvg Eğlenceli Çocuk Videoları Bu Kanalda
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|