|
Kızıl hastalığı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
Merveozy ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mar 2024 Durum: Aktif Puanlar: 22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Okuyorum hocam herşeyi okudum ama ilacı kesin demenizi anlayamadim. Bu hastalık da antibiyotik kullanımı bu kadar onemliyken neden öyle dediniz yan etki mi yapti ağzının kenarları dili henüz geçmedi inanın sizin tek bir cevabiniz çok önemli benim için başka guvenebilicegim hiç bir hekim yok
Saygılarımla
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119705 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kizil ile alakasi YOK!!
Streptokoklarla ilgili yazilarimi okuyun....
|
|
![]() |
|
Hocam başka bir sorum daha var başka bir konu açmadan buradan devam edeceğim. Oğlum 6 yaşında 130 boyunda 26 kilo. Biz üniversite alerji bölümünden takipliyiz her 6 ayda bir gidiyoruz. Bize her gittiğimizde flixotide 125 inhaler aerochember ile vermemiz gerektigi söyleniyordu birde mometix burun spreyi 3 ay devamlı kullanmamızı. Nedeni de ilkbahar ve sonbahar da başlayan öksürük,hapşırık,burun tıkanıklığı,burun kanaması. Ben size danışmadan başlamak istemiyorum. Ama bugün biraz dışarı çıktık ve öksürük başladı bogazimin içi kaşınıyor anne diyor. Boğazında balgam var gibi oksurunce gidiyor sonra tekrar doluyor. Ayrıca geçen yıl yapılan alerji testlerinde ağaçlara kediye köpeğe toza herşeye alerjisi çıktı
Biliyorum siz o alerji testlerine güvenmiyorsunuz ama ben bu ilaçları vermeyerek hata mı yapiyorum ama flixotide in yan etkileri de çok fazla Zytrek ya da daha düşük dozlu rahatlatabilecek onerebileceginiz bir ilaç var mı çok teşekkürler Saygılar.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119705 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SADECE gunde 1 olcek; Zyrtec surup vermeniz yeterlidir.
Sakin o spreyleri kullanmayin.
|
|
![]() |
|
Sağolun var olun hocam
|
|
![]() |
|
Hocam affınıza sığınarak bir kez daha rahatsız edicem sizi. Kızıl hastalığı demiştiniz daha sonra kızıl ile alakası yok ilaçları kesin demistiniz biz ilaçları kestik kestigimizin sabahı ateş yine 39 derece ye çıktı dilinde ki belli olan puturcukler dil kokunde şuan ve daha büyük. İstahtan kesildi çocuk yatıyor bir kere fışkırır biçimde kustu ve bir kere ishal bicimde yaptı tuvaletini üniversite acile gittik antibiyotiği 10 güne tamamlayın boğazları kötü durumda dedi. Wbc değerine bakabilir miyiz dedim çocuk hasta alsak yüksek cikicak zaten can yakmaya ne gerek var diyip tersledi .size danışmadan vermek istemiyorum sayın hocam bu hastalık niye peşimizi bırakmıyor Kawasaki olabilir mi ne yapmalıyız Allah rızası için yardım edin
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kizil: Herhangi bir Penisilin veya ampisilin grubu ilac ile ates ve dokuntu; 12 saat sonra tamamen kaybolur. Kan sayiminda, WBC:17'nin ustundedir. 6. hastalik: 2 yasindan sonra olmaz. WBC; normal veya normalin altindadir. 5. Hastalik: Yuzde; Kelebek kanadi seklinde dokuntu vardir. WBC: dusuktur. Atesli Hastaliklarin tarihi siniflandirmasi makalemi yazarlar kismindan okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|