|
7 aylık bebek balgamlı öksürük |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Hemşirelif ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kas 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Hemşirelif
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: Dün Saat 10:37 |
Merhaba Kadir hocam. 6.5 aylık bebeğim 2 gün öncesinde kuru öksürük, akmayan burun tıkanıklığı, ateş şikayeti vardı acile gittik röntgeni ve kan tahlilleri temizdi. Azomax antibiyotik yazıldı ama kullanmadım. Bu gün 3. Günümüz ateşi yok. Öksürüğü balgamlı öksürüğe çevirdi. Burnu tıkalı ama akmıyor ben aspirasyonla temizliyorum. Öneriniz nedir balgamlı öksürük için antibiyotik kullanmam gerekiyor mi. Teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119693 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
6.5 aylik bir bebege Rontgen cektirdiniz HA!!! Allah akil-fikir versin.
Hayret!!! Nasil oldu ise; "Sag akciger alt lobunda leke var" dememisler!!!! yazilarimi kuyun, kac defa anlattim!!! Turkiye'de sakin, oksuruk sikayeti ile doktorlara gitmeyin! Sadece; Limonata tarzinda, "Limonlu bal" oksurdugunde 3-5 yudum icirin, serum Fiz; 10'ar damla ile burun temizligi yapin. Bas ucuna 2 damla ColdMix damlatin. LUTFEN; bal konusu dahil OKUMADAN SORU SORMAYIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|