|
Dil görüntüsü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Zeynep0646 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 May 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 242 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zeynep0646
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Ara 2024 Saat 00:23 |
Merhaba hocam 2018 Mayıs doğumlu kızımda bir haftadır burun akıntısı halsizlik vardı bugün gece ateşi 38 üstüne çıktı boğazım ağrıyor dedi ama benim baktığım kadarıyla aşırı bir şişlik kırmızılık göremedim ama dili sanki çilek yapısı gibi olmuş foto ekliyorum hocam sizde bakar mısınız
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119693 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Antibiyotik gereken bir durum değil. Sadece "tad papillaları" barizleşmiş.
Kızıl hastalığı olduğunda: 1- Kızıl döküntüsü olacak. 2- Yüksek ateş olacak. 3- "Çilek dil" olacak. İki safhası vardır: Beyaz çilek görünümü ( beya satıh üzerinde kırmızı noktalar) ve Kırmızı çilek görünümü (Kırmızı satıh üzerinde, beyaz noktalar!) Resimdeki dilde, silme kırmızı satıh var. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 11 Ara 2024 Saat 11:27 |
|
![]() |
|
fahra ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kas 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 84 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
https://hizliresim.com/gi32e2d
Kadir bey yeğenim için size yazmıştım. Nerdeyse 10 gün oldu kulak ağrısıyla cebelleşiyor. İliadinden başka bişey yapmadık. Ancak ağzından leş gibi koku geliyor. Berbat. Diliyle etkisi olur mu bilmiyorm ama fotografını ekledim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119693 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ates VARSA, antibiyotik gerekebilir.
ONCE; Ates olacak, SONRA; dil pasi ve agiz kokusu sorgulanacak.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|