|
Su çiçeği |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MevaAnnesi ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Tem 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 174 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MevaAnnesi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: Dün Saat 13:54 |
Hocam kızım 14 gun önce su çiçeği geçirdi
2 gundur oğlumda döküntü başladı. doktor dıyor kı hepsi su dolu su çiçeği diyemıyorum. Çunku su çiçeği olması ıcın sivilce gibi kırmızılık sonra su toplar sonra o patlar bu 3 goruntu vucutta olmalı dıyo yanı bu cocuk temaslı ablasından 14 gun sonra oldu su çiçeği değil de ne olabılır??? Kasık bölgesi yoğun şekilde var koltuk altında sırtında gövdesinde heryerınde resımler net degılse sizin için daha farklı açılardan çekeyim https://hizliresim.com/39ba80q Hocam flash patladığı için içi çok bellı olmuyo su toplu hepsi. Düzenleyen MevaAnnesi - Dün Saat 16:45 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119689 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Goruyorsunuz, Turkiye'deki Cocuk doktorlarinin ne kadar CAHIL olduklarini!!!
Sizin bile dogru teshis edebildiginiz basit bir "Su cicegini" bile teshis edebilmekten acizlerdir! Evet; Sucicegi, hemen Asiviral surup baslayin. 4 saatte bir, 1 olcek verin, gece 04:00de vermeyin. Her gun (kese-lif kullanmadan) sadece sampuan ile yikayin, kasintinin en iyi ilaci yikanmaktir. Sakin Turk doktor akli ile pehriz filan da yaptirmayin.
|
|
![]() |
|
MevaAnnesi ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Tem 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 174 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MevaAnnesi
1-)Hocam asiviral krem vermiş onu almıstım kremini kullansam olmaz mı.
2-)Kızıma da stilex yazmıstı bırde zyrtec elimde bunlar var kullansam uygun olur mu? 3-)Hocam bırde yazmıştım daha önceden kızım aşılı geçirdi ama oğlumun aşı zamanı hastaydı hep sürekli erteledık kışı hasta geçirdi yaptırmamıştım sizle konusunca yaptırayım dedım 72 saat geçmiş temastan yapılamaz dediler yaptıramadım. 4-)Şuan aşısız gecırıyor ama atesı kasıntısı vs yok döküntüsü de cok yok bı sıkıntı olur mu yaptıramadım diye suan durumu normal.
Düzenleyen MevaAnnesi - 21 Saat 29 Dakika önce Saat 21:04 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119689 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Cok salak bir doktor!!!
1- Dokuntulerde, VIRUS YOK!!! Sucicegi virusu solunum yollarinda! Salak; Cicek hastaligi (artik gorulmuyor) ile Sucicegini karistirmis!! Bunu o salaga soyleyin!!! 2- Sakin o ilaclari kullanmayin. 3- Bahsettiginiz bu cocuk, dokuntuleri olan cocuk mu, dokuntuleri OLMAYAN baska bir cocuk mu? Dokuntuleri olan, asisiz bir cocuga bu saatten sonra asi yapilmaz.. Hastalik belirtileri olmayan baska bir cocuk ise, asi olsun. LUTFEN; sordugunuz soruyu once bir kendiniz okuyun.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MevaAnnesi
Sevgili hocam üst üste yazımca karısmış şöyle demek istedim.
Kızım su çiçeği oldugunda oğlumun aşısını yaptırmamıstık onu hatırladım kızımın vardı. Hemen size yazdım sizde yaptırın demıstınız bende gittim yaptırmak için 72 saat geçmiş temas edeli ablasıyla yapamayız dedıler. Bennde yaptıramadım oda aşısız geçiyor suan o yuzden bır sorun olur mu komplikasyon vs diye sormak istemiştim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|