|
yeğenim için Aşı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
leyli ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 791 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: Dün Saat 15:03 |
hocam kuzenim erkek..26 yaşında ...1 ay sonra 27 olacak... hpv aşısı yaptırmak istiyor anne babası. gardasil 9 .. hpv aşının ismi... hocam bazı doktorlar geç oldu , bu saatten sonra aşı olmaz demiş... bazısı sormamız lazım demiş.. eczacı olur demiş... kafaları karışık... yaptırsınlar mı...1 ay sonra 27 olacak.. Bu yaşta aşı olunabilir mi diye sordular hocam.. yaş sınırı var mı diyorlar
Düzenleyen leyli - Dün Saat 15:24 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119694 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tam tersi!! 10 yasindan SONRA ne zaman olursa yapilir!
Asinin icinde bile yazar! Ideal olani, ILK cinsel temasdan ONCE asinin yapilmasidir! Sizin kuzenin supheli bir cinsel iliskisi oldu ise BILE asiyi olsun. |
|
![]() |
|
leyli ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 791 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam aşı 3700 tl.. çok pahalı.. 26 yaşındaki delikanlıya yaptıracaklar mecburen.. bir de 13 yaş kızı var.. onun aşısını sonra yaptıralım dediler..Sağlık Bakanlığının HPV aşısını rutinlerine alma çalışması vs vardı sanki.. Yanlış mı hatırlıyorum bilmiyorum.. zaten kızları henüz 13 yaşında.. Bekleyebilir dediler..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119694 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dedigim gibi!!! Ilk cinsel temastan evvel yapilmasi ideal olani!
Ben olsam, 13 yasindakine de yaptiririm. Burasi Turkiye, bir "tecavuz" yasayabilir! Devlete guvenmeyin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|