|
Kendim için hocam şeker |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Zey_nep ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mar 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 247 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Saat 10 Dakika önce Saat 00:17 |
Hayırlı ramazanlar diliyorum hocam nasılsınız.. sağlık ocağına gebelik testine bakmak için gitmiştim tetkik istedi. Şekerim yüksek gibi şeker hastası mı olmuş oluyorum.
29 yaşındayım. Bir çocuğum var. 5 yıl önce ilk gebeliğimde doğuma iki hafta kala çocuğum karnimda ölmüştü. Hidrops demişti doktor ama tansiyon ve şekerden gittiğini düşünüyorum. Çünkü şuan ki çocuğumun gebeliğinde de şeker var dediler insülin humulin vermişti. Yorumlar mısınız
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119689 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Insulin; Tip1 seker hastalari icindir. 29 yasinda, Tip1 seker hastaligi OLMAZ!!
O insulini hangi SALAK verdi ise...... ............ Seker yuksek mi???? Nereden bileyim???? Ne demek; "sekerim biraz yuksek gibi"??? Bir zahmet edip de tahlil sonuclarini yazmamissiniz ki!!!
|
|
![]() |
|
Zey_nep ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mar 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 247 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben kopyalamistim sandım sonuçları. Mesajınızla fark ettim fotoğraf eklememisim kusura bakmayın
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|