|
Yüksek ateş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Esraerkilet ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haz 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 132 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Esraerkilet
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: Dün Saat 14:09 |
Hocam merhaba,
14 yaşında iki gece önce ateşi birden yükseldi ve gece boyu devam etti. (39,-39.5 civarında) Düşürmek için müdahale etmedim sadece çok vücut ağrısı olduğu için bir tane parol içirdim. Sabah, etrafımda gerekmedikçe antibiyotik yazmayan, doktora götürdüm ve viral enfeksiyon olduğunu söyledi. İliadin ve aferin verdi. İliadin i düzenli kullanıyo iki üç kez de rahatlaması için aferin verdim.Ağzında hafif Bi koku var ve sanki dilinde pas var anlayamadım. Boğazı şiş. Çok halsiz, sürekli uyuyo. Size resim ekliyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Düzenleyen Esraerkilet - Dün Saat 14:24 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119689 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN; Aferin kullanmayin.
Antibiyotik gerekmiyor. Grip geciriyor. Iliadin'i sadece "KULAK agrisi" olursa kullanin... Yazilarimi bugunden geriye giderek okuyun.
|
|
![]() |
|
Esraerkilet ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haz 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 132 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Esraerkilet
![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim hocam.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|