Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Lenf bezi şişmesi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Lenf bezi şişmesi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
MiranKaran Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı MiranKaran Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Lenf bezi şişmesi
    Gönderim Zamanı: Dün Saat 03:59
Merhaba hocam mayıs 2019 doğumlu bir oğlum var. Geçtiğimiz hafta boynunda büyük bir şişlik gark ettim. servikal zincirde sağda büyüğü level 2'de 20x10 mm boyutta, solda büyüğü 24x13 mm boyutta yağlı hilusu seçilen kalın korteksli konglomere görünümde lenf nodları mevcuttur diye bir rapor yazdılar. Biz kbb hematolog ve çocuk enfeksiyon hastalıklarına sevk ettiler. Kbb antibiyotik sonrası kontrol verdi ama bi hematolog görsün dedi. Gittik enfeksiyonda bir şey çıkmadı bu sırada antibiyotik tedavisi devam ediyor. 1 hafta oldu hala bir düzelme yok ve yeni yeni lenfler şişiyor gibi 🥹 Akciğer röntgeni çekildi akciğerlerde bir genişleme var BT çekilsin ilaçlı dedi. Onuda mecburen çektirdik. Raporlanmadı henüz. Çocuk enfeksiyon hastalıkları ile görüştüm ebv ve cmv pozitif çıktı. Bu tabloda ne düşünüyorsunuz. Ben çok endişeliyim çok korkuyorum. 2 aylık bebeğim var 😭 Teşekkürler

Düzenleyen MiranKaran - Dün Saat 07:56
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı MiranKaran Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: Dün Saat 04:00
Bu sırada periferik yaymada bakıldı temiz dendi.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119689
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Saat 26 Dakika önce Saat 19:13
Dolandirildiniz ve dolandirilmaya da devam ediyorsunuz.
Hic mi yazilarimi okumadiniz??
Hicbir sey yapmayin, harcadiginiz paralarin da ustune soguk su icin. 
NIYE isin basinda yazmadiniz ki??
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı MiranKaran Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 8 Saat 13 Dakika önce Saat 09:26
Ama hiçbir belirtimiz yok 24 ocakta ateşli hastalık geçirdi. Şubat ayı boyuncada bi burun tıkanıklığı hafif ara ara öksürük vardı. Başka hsla bile bir semptom yok. Beni çok korkutuyorlar. Hasta olsaydı ateşi olurdu vs deniyor.
  • Sonuç 3.19
  • Anti CMV IgG (Mikropartikül immün assay-MEIA veya benzeri)
    • Sonuç 84.60
    Anti CMV IgM (Mikropartikül immün assay-MEIA veya benzeri)
    Sonuç 31.02
  • Sonuç 19Sonuç Birimi µg/LReferans Değeri 25-100
  • Sonuçlarımız bu şekilde, maalesef sizin makalelerinizi yeni okuyabiliyorum. Sizin yorumunuz benim için çok önemli. Böyle bir forumda yorumladığınızı bilmiyordum. Sevgiler hocamm 🙏🏻
  • CMV IgG avidite
    • Sonuç YÜKSEK, 0,87
    EBV VCA lgM
    25-Hidroksi Vitamin D
    Yukarı Dön MiranKaran Açılır Kutu Gör
    Üye
    Üye

Puanlar: 5 Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı MiranKaran Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 8 Saat 9 Dakika önce Saat 09:30
    Yazdığım cevap karışmış hocam 31 çıkan ebv testinin sonucu. 19 olan hidroksi d vitamini.Cmv igm 3 çıkan hocam 🥹
    Yukarı Dön
     Yanıt Yaz Yanıt Yaz
      Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.