|
Babam için danışma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
alyambe ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 May 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 60 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: Dün Saat 17:45 |
Selamlar Hocam. Babacım 70 yaşında, bir kaç senedir başlayan Bahar alerjisi gibi bir alerji yaşıyor. Mart gibi başlayıp eylüle kadar filan sürüyor, ama kış vakti de bazen durduk yerde oluyor, baya hapsuruyor gözleri akıyor burun akması halsizlik halinde hep, çok zorlanıyor garibim canım babam, yapabileceğimiz birşey var mı hocam rahatlaması için, neyin tetikledigini de bir türlü anlayamadik.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119643 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gunde 1 tablet Zyrtec alsin.
|
|
![]() |
|
alyambe ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 May 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 60 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tesekkurler hocam. peki tuzlu karbonatlı suyu burna çekmek, gargara yapmak iyi geliyor diyen birileri var, herhangi bir hükmü var mıdır, yoksa zırva mı? alerjisi geçmis birisi benim öyle geçti diyor da babam da denemiş hatta ben daha kötü oldum diyordu yine de size sormak istedim :)
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119643 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yooo, iyi gelir ama Gripal enfeksiyonlara iyi gelir!!! Allerjilere DEGIL!
Problem!!! Turk doktorlari asla Grip teshis etmezler! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 4 Saat 12 Dakika önce Saat 19:24 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|