Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kızıl hastalığı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kızıl hastalığı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119632
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Mar 2025 Saat 03:19
Tamamen iyilesmis. Elinizdeki antibiyotigi bitirin. 
Onumuzdeki 1 ay icinde, tekrar Streptokok almasin. Alirsa, muhakkak Deposilin6-3-3 ignesi gerekir. 
Yukarı Dön
Merveozy Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif
Puanlar: 17
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Merveozy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Mar 2025 Saat 04:20
Şimdi koruma amaçlı bulursak yaptıralım mi hocam yoksa tekrar olursa o zaman mi yaptıralım.
"Her iki igneyi de bulamazsaniz: Pen-Os 750 surup, gunde2x1 olcek baslayin ve en az 20 gun verin."
Hocam bir yazinizda böyle demissiniz. Oğlum okula gidiyor tekrar bulaş riski olur diye korkuyorum agumentin es 600 ü bir hafta kullandıktan sonra pen os şurup Alip bende 20 gün kullanayım mi 
Teşekkürler.

Düzenleyen Merveozy - 10 Mar 2025 Saat 04:37
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119632
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Mar 2025 Saat 18:56
Uygulayabilecek iseniz, kullanin. 

" tekrar bulaş riski olur "
Bu ne demek?? Bu Turkce mi???  Turkcesi; "bulasma olur mu?' dur!! 
Bu; "pic bir kelimedir" ve Turkce bilmeyen bazi dangalak Prof. lar tarafindan uydurulmustur!
Turkce'de, "bulas" diye bir kelime yoktur. 
Yukarı Dön
Merveozy Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Merveozy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 5 Saat 44 Dakika önce Saat 12:49
Yukarı Dön
Merveozy Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Merveozy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 5 Saat 39 Dakika önce Saat 12:54
Sayın hocam dün oğlumu kontrol e götürdüm hemde pen os antibiyotik yazdırmak için. Doktor daha ben bişey anlatmadan bu hastalık basit bir hastalık ama çok sık olursa kalp sorunları çıkabiliyor dedi. Bende anlattım herşeyi muayene etti boğazında kizariklik devam ediyor vücudunda ki döküntüler de 10 güne geçer dedi. Pen os antibiyotik yazarmisiniz 20 gün de onu kullanmak istiyorum dedim augumentin es 600 yazdı bunu 10 güne tamamla pen os a gerek yok dedi. Dünden beri dili de böyle yine mi tekrarlıyor pen os eczaneye sordum doktor yazmadan veremem dedi ne yapmalıyım. Birde hocam dudak kenarları hep böyle kızarık kızarık oluyor sürekli yalama ihtiyacı duyuyor onun sebebi ne olabilir 
Saygılar 

Düzenleyen Merveozy - 5 Saat 7 Dakika önce Saat 13:26
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.