|
Başlık bulamadim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sural10 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şub 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 293 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Saat 19 Dakika önce Saat 23:06 |
Kakada kan var diye beni bebeğim 1 aylıkken sadece patates ve pirinç le beslenmemi öneren doktorlar şimdi kakada mukus kan görür görmez anneyi diyete sokmayın demeye başladılar....keşke kadir hoca gibi doktorları 5 yıl önce tanisaydim ve bu kafa ile kızımı buyutseydim akıl sagligim beden sağlığım daha iyi olurdu eminim....
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119628 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
" Kakada kan var diye beni bebeğim 1 aylıkken sadece patates ve pirinç le beslenmemi öneren doktorlar
şimdi kakada mukus kan görür görmez anneyi diyete sokmayın demeye başladılar. " Salaklik ve cehalet; ilelebet devam edemez. Ama bu ozellik, Turk doktorlarda, 30-40 seneyi alabiliyor! Salaklik ve cehalet ornekleri: 1- CRP, WBC'den ustun degildir! VE ASLA CRP yuksek diye antibiyotik baslanmaz. 2- Her oksurene; Astim ilaclari VERILMEZ!! 3- A-grubu, beta-Hemolitik bakterilerine; asla "Beta" denmez!! Dis ulkelerde bu zirvaliklarla Turk tibbini iyice rezil ettiler! 4- Erkek cocuklarda; IYE olmaz!!! Ancak kirli sonda kullanilirsa veya Sepsis sonucu Pyelonefrit olursa, Sistit gorulebilir. 5- Hicbir "OT" sutun yerini tutamaz... (Nasil oldu ise, sessiz sedasiz, "sut dusmanligi" yer altina cekildi! Cocuklara, hergun 1 bardak sutun kalsiyumunu karsilar diye, 2.5 kilo lahana, Dereotu yediremezsiniz. Bunlari savunan, Prof. larin dilleri bir yerlerine girdi!) Bir ara da, UHT ve Pastorizasyon zararli diyen Prof vardi!! Bebek mamalarinin nasil hazirlandigindan haberi bile yoktu! 6- Cocuklarda; Penisilin allerji gorulmez!!! 7- Grip diye bir atesli hastalik var!!! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 19 Saat 12 Dakika önce Saat 02:13 |
|
![]() |
|
sural10 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şub 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 293 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Düzenleyen sural10 - 12 Saat 37 Dakika önce Saat 08:48 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|