Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > F. Erkin Ültanır (Bebeğinize ürün satın alırken...)
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ana kucağı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumana kucağı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
elifzeynepali Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 43
Mesajın Direkt Linki Konu: ana kucağı
    Gönderim Zamanı: 01 Oca 2008 Saat 13:05
  İyi günler Erkin Bey,yeni yılınız kutlu olsun.Yeni duyduğum ve çok şaşırdığım bir konuyu size danışmak istedim.Bebek ana kucağında uzun süre kalırsa hareketlerinin azalmasına ve spastik olmasına neden oluyormuş.Acaba doğru mu?

İlginize şimdiden teşekkürler.
Yukarı Dön
erkinu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 376
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Oca 2008 Saat 14:05
Merhabalar,

Artık iyice dehşete düşmeye başlıyor insan. "Bu dedikoduları yaratanların yapacak başka işleri yok mu" diye düşünmekten kendimi alamıyorum doğrusu. Bir çocuğun ana kucağında fazla kalması ile spastik olması nasıl bağdaştırılır, kim böyle bir saçmalığı ortaya atar,gerçekten anlamak zor. Bir bebeği bütün gün ana kucağından tutmak gibi birşey zaten mümkün olamaz. Tabir-i caizse,bağlasanız durmaz bebek. Tepkisini ağlayarak ya da hareketleriyle ortaya koyar. Lütfen böyle şeylere inanmayın. Eğer her söylenene kulak asarsanız, bebeğinizi yetiştirmek sizin için bir kabus halini alabilir.
Yürüteçle ilgili çok "hurafe" duymuştum, ama ana kucağı ile ilgili bu ilk oldu. Sizden bu bilgiyi kimden edindiğinizi öğrenebilir miyim? Size de mutlu yıllar diliyorum.

Saygılarımla,

Erkin ÜLTANIR

Düzenleyen erkinu - 01 Oca 2008 Saat 14:06
Yukarı Dön
elifzeynepali Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 43
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Oca 2008 Saat 17:11
  Haklısın Erkin Bey,bunları sizden duyunca içim rahatladı.Bunu söyleyen bir doktor ama inanın kim olduğunu bilmiyorum.Aslında  duyunca inanmadım ama yine de içimde bir şüphe kaldı.

Çok teşekkür ederim. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.