|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
maper ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şub 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 128 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Nis 2014 Saat 12:44 |
merhaba doktorum mersinin Silifke ilçesinde oturuyorum ve buaralar 0-59 ay çocuklara çocuk felci aşısı yapılıyor ağızdan 2 damla.ama bu kampanya herşehirde yapılmıyormuş suriyeden göçmenlerin cok geldiği şehirlerde yapılıyormuş.benim kızlarımın çocuk felci aşısı aşı kartında olan yapılmıştı.şimdi tekrardan yapılıyor buarada bu aşı 2 dozmuş 1ay sonrada 2.doz yapacaklarmış merak ettiğim
1-bu aşının 2 kere yapılmasından zarar olurmu 2-cocuk felci bulaşıcımıdır 3-cocuk felci aşısı adı altında suriyeden gelenlerden hastalık bulaşmasın diye başka bir aşı yapılmış olabilirmi |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119580 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Moderator arkadaslar. imdat!!!
|
|
![]() |
|
Gamze ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dora'nın annesi Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 9496 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aşılar hakkında eski mailler aşağıdaki linkte mevcuttur..
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_topics.asp?FID=110&title=asilar Ayrıca eski maillerde arama yapmak için aşağıdaki linkte bulunan bilgiler size yardımcı olacakır... http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=41340&title=eski-maillerde-arama-yapmak-icin |
|
![]() |
|
maper ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şub 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 128 |
aşılar hakkındaki linkle benim sorduğum soru farklıydı.
|
|
![]() |
|
Gamze ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dora'nın annesi Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 9496 |
sormuş olduğunuz sorunun daha önce sorulmuş eski mailleri "Aşılar" bölümündedir. Ayrıca eski maillerde arama yapabilirsiniz... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|