Merhaba Ozlem hanim;
Kizim 6aylik oldu. Yaklasik 1bucuk aydir gazi olmadigindan emin oldugumdan beri kendi basina uyumasi icin yatagina birakiyorum. Malum ilk gunler cok agladi ama yavas yavas alisti gibi. Gerci cogu zaman memede uyuyor o yuzden uyaninca da hemen kalkip meme ariyor. Bu arada tatildeydik ve evimize donduk. Dondugumuzden beri de odasini ayirdim.Telsiz kullaniyorum.Agladiginda gidip emziriyorum.
8de uyuyor. 1saat icinde mutlaka uyaniyor, su anda iceride agladigi gibi agliyor. Demin gittim yanina emzirdim(ac degildi) yatirdim, arkamdan uyandi ve aglamaya biraktim. Ara ara aglayip susuyor.15dakika oldu.
Gunduzleri nerdeyse hic uyuymuyor.Memede uyursa 1 1bucuk saat bazen. Acaba geceleri de bunu mu ariyor? Nitekim gece de memede uyuyor.Onceleri emzigine hurma surup birakiyordum yatagina ve aglamasina goz yumuyordum.Bir suredir emzik de vermiyorum.Hurmasiz almiyor nitekim.
Beni emzik gibi kullaniyor.Farkettigimde aglamaya terkediyorum.10dakika kadar aglayip uyuyor.Acaba bu durum hircinlastirir mi onu? Yanlis birsey mi yapiyorum? Normalde mutlu gulec bir bebek. Bir de dedidigim gibi; gunduz azcik olsun uyusun diye memede uyumasina izin veriyorum, bazen uyudugunda cekiyorum kendimi ama cogunlukla uyaniyor bu durumda. Sizce bundan vaz mi geceyim yoksa goz mu yumayim simdilik?
Dogdugundan beri cok az uyuyor.Gunde 12saat belki(onceleri daha da azdi).
Degerlendirmeleriniz icin tesekkur ederim..
Iyi calismalar..