daha önce sormuştum ama yanıt alamadım dr hnm..tedırgın oluyorum yanlış mı yapıyorum beraber uyumakla dıye bu sebeten tekrar soruyorumyardımcı olursanız sevınırım..
merhabalar dr.hnm;
kızım tam 4 yaşında..2 yaşından berı tam gün kreşe devam eden bırçocuk..ıletişimimiz,okuldakı davranışları hepsi gayet normal..hayal arkadaşlarımzı aynen sızın anlattığınız metodla yaklaşınca hallettık,artık yoklar..odasında uyumuyor..odasını oyun odası olarka kullanıyor..odasını sevmesı için halısını perdesını hep kendısı bağendı..çok sevıyor ama sensız uyuyunca kötü rüyalar görüyorum dıyor..uyurken babasının ve benım elımı tutarak uyuyor sureklı sarılıp uyuyor..kendı uysun dıye hıç zorlamıyorum..arasıra sohbet ederken soruyorum çocuklar ne zaman kendı odasında uyurlar dıyorum hemen ılkokula gıdınce dıyor:)buyudum ama o kadardeğil dıyor..kötü rüya gördüğünde onlara ben sızden korkmuyorum dersın gıderler bız burdayız rüya gerçek değilikiçizgi fılm gıbı bişey dıyorum tamam ama ben senı çok özlüyorum dıyor..ben de ustune gıtmeyıp,buyuduğun de odanda yatarsın şimdi benımle yat pekı dıyorum..bu konuşmaları da 1-2 kere yaptım hıç denemedım zorlamayı..ne yapmalıyım bızımle uyuması normalmı?gelişimin etkılermı?