|
kendim için |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
leyli ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 788 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: Dün Saat 11:13 |
hocam 50 yaş 48 kilo bayan...
hocam sabah akşam demir ilacı kullanıyordum...20 günün sonunda kan değerim şöyle
hgb 7,2 iken 10 a demir 0,7 iken 85 e çıkmış... o sebeple günde 1 defaya düşürdüm ilacı... doğru karar mı? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119550 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dogru.
Bayan eriskinler icin Hgb sinirlari: 12.0-15.0g/dL dir.
|
|
![]() |
|
leyli ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 788 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
50 yaş 48 kilo bayan...demir ilacımı sabah 1 e düşürdüm tamamdır...hocam bir de 3 ay önce D vitamini 9 çıkmıştı bende. ilaç kullanmadım. aksattım malesef...
3 ay sonra yani geçen günki tahlilde D vit. 29 çıkmış. kendi yükselmiş..ilaç almadım... ampül kırıp içmeli miyim? içmeli isem demir ilacını sabah alıyorum. D vit.. öğle alsam daha iyi olur sanırım Düzenleyen leyli - 8 Saat 57 Dakika önce Saat 08:08 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|