|
Alerji yetişkin |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
melmus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mar 2017 Durum: Aktif Puanlar: 288 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Mar 2025 Saat 14:23 |
Hoca m iyi günler 37 yaş bayanım 52 kilo. Mevsim geldi hocam ve asırı hapsırıyorum. Doktor n cort sprey yazdı etkili olur mu direk etki edecek birey istiyorum hocam göz yaşı burun akıntısı hapşırık bünyemi çok yoruyor ne kullanabilirim etkili hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119550 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gunde 1 tane Zyrtec tablet alin, Kortizon, sahte iyilik hali yaratir ama hayirli olmaz.
|
|
![]() |
|
melmus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mar 2017 Durum: Aktif Puanlar: 288 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam desmont var elimde hap oda olur mu yoksa zyrtec mi alayım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119550 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"Desmont" ASTIM ILACI!!!! Ne alaka!!!
|
|
![]() |
|
Alerji için vermişlerdi hocam ne yaptıkları belli değil bu doktorların teşekkür ederim hocam iyiki sordum sizd
|
|
![]() |
|
Hocam arkadaşımda da Rupafin var o ne ilacı acaba alerji mi hocam ona da onu vermişler desmont gibi astım olmasın sizden öğrenmek istedim ona göre devam etsin o da teşekkür ederim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|