Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Bebek Bakımı
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - arkadaslar nasıl yıkıyorsunuz bebeklerinizi?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuarkadaslar nasıl yıkıyorsunuz bebeklerinizi?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 234
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zehra Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

"Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE"

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9194
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Eyl 2008 Saat 11:38
merhaba bizdede duşakabin var .ben ilk zamanlar ona özle küvette yıkıyodum büyüdükten sonra duşakabinde yıkıyorum ayağı kayıp düşme tehlikesine karşı da bebekler için banyo süngerleri var önceden ona yatırıp yıkıyodum hala o süngerden kullanıyorum .. ilk başta oturarak başını yıkıyorum vucünü sabunluyorum sonra ayağa kaldırıp diğer taraflarını sabunluyorum ayağının altında sünger olduğu için kayma tehlikesi de olmuyor . güvenle yıkıyorum diğer türlü bende çok tedirğin oluyorum kayıp düşecek diye ..o süngerden tavsiye ederim .Wink
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
Yukarı Dön
nilay Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

"Maviboncuk'un Annesi..."

Puanlar: 10210
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Eyl 2008 Saat 13:21
bene zehra gibi ilk küvetiyle sokuyordum duşakabine sonra kaymaz minderlerden aldım çok rahat ettim,zaten üstüne oturup sularla oynuyor Wink
Yukarı Dön
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 16089
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Eyl 2008 Saat 13:54
Orjinalini yazan: nilay nilay Yazdı:

bene zehra gibi ilk küvetiyle sokuyordum duşakabine sonra kaymaz minderlerden aldım çok rahat ettim,zaten üstüne oturup sularla oynuyor Wink
Bende aynı şekilde yıkıyorum Smile
Yukarı Dön
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Çınar'ın annesi, Forumun neşesi

Puanlar: 8112
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Eyl 2008 Saat 13:59

ben de kaydırmazlardan kullanıyorum. ama 16 aylık oldu hala kendim yıkayamam. hala çok haraket ediyor. bir fıskiyeyi tutmaya çalışıyor, bir musluğu oynamaya.. yada raftaki şampuanlara ulaşmaya... 1 saniye durmuyor yaaaCryCryCry

ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Puanlar: 7772
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Eyl 2008 Saat 14:14
kucukken legende yikiyordum ama simdi sandalyeye oturtarak yikiyorum. benim icin kolay oluyor, biraz egilmem gerekiyor ama napalim en iyisi simdilik bu.
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7479
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Eyl 2008 Saat 23:12
Ben bebek sandalyesi aldım şu plastiklerden. Altta da kaydırmaz paspas var. Sandalyede turuyor kalkmak isterse kaydırmaz paspasa basıyor kaymıyor.
Yukarı Dön
*naz* Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 4292
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Eyl 2008 Saat 23:25
ben oğlumu kırk gün(ilk günden itibaren)kendim yıkadım.klozet kapagı oturmak için birebir önce yüzüstü dizime yatırdım sırtını köpürttüm sonra sırtüstü dizime yatırıp göbek kısmını yani ön tarafını yıkadım.en son yüzüstü dizime koyarak başını yıkadım.kırkının içinde her gün yıkamanın iyi olduğu söylendiği için bu yöntemle baktım çaresine.duştan çıkınca da şakır şakır her yerine bebeyaği hala da devam ederiz yağlanmaya

Düzenleyen anneşiim - 22 Eyl 2008 Saat 23:26
kalbi acıtan her ne varsa;
sen hepsinden birazsın işte...
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eyl 2008 Saat 13:05
Zuhal yazın banyoya alıştı şükür bıcı bıcı diyo şimdi her banyonun önünden gecerkenBig%20smile
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 234
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.