|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kry2009 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mar 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 90 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Oca 2017 Saat 11:35 |
Hocam, 20 gunluk 3600 gr dogmus bir kiz yegenim var. Dune kadar sik sik emiyordu.Ancak Ablasindan hastalik kapmis saniyorum. Dun aksam uzeri atesi Yükselmis, hafif oksuruk ve burun tikanikligi var.ancak emme sikligi ve emme mıktarı azalmış. Ateşi en fazla 38 olmuş. Doktora götürmüşler,doktor evdeki gripten etkilenmiş demiş, antibiyotik ve grip ilacı vermiş. Birde fitil vermiş ateş için.Bebeğin emmek istememesi ablamı çok tedirgin etmiş bir adet fitil vermiş. Diğer ilaçları kullanmadı.Hocam durumu nasıl sizce, bronşiolit olabilir mi? Eğer öyleyse nasıl tedavi edilmeli?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119550 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN hicbir ilaci vermeyin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Meme emememesi, burun tikanikligindan ise, onemli degil, Serum fiz ile temizlersiniz, hallolur. Yok, genel durumu kotu oldugundan, meme emmeye takadi yok diyorsaniz, o zaman hastaneye gitmeniz icap eder. Sakin; anne sutunu burnuna damlatmayin. |
|
![]() |
|
dem ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eki 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 37 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ateşten hali yok emmeye ama ara ara emiyor ateş hala 38 düşmedi
|
|
![]() |
|
Hocam çok korktum 1 doz antibiyotik verdim keserim mi birsey olurmu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119550 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Antibiyotigi hemen kesin!! Atesden cok hirpalaniyorsa; 4x yarim olcek(2,5ml) Calpol verin.
|
|
![]() |
|
Hocam biz tekrar ateslendik hicbirsey vermiyorum sık sık emzirmeye çalışıyorum böyle devam mı edeyim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|