Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Forum / AOA Hakkında > Önerileriniz & Şikayetleriniz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ACİL!! SORUNUM VAR SORU YAZAMIYORUM
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuACİL!! SORUNUM VAR SORU YAZAMIYORUM

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
mürur Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 140
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mar 2012 Saat 17:51
merhaba vermiş olduğunuz linke girmeye çalıştım yine giriş başarısız üye olmalısınız şeklinde uyarı ile karşılaştm.ayrıca mail adresime nickini göremediğim bir üye de sağolsun yardımcı olmaya çalışmış fakat nedense ordanda sayfayı göremiyorum bomboş bi sayfa çıkıyor ekrana anlamış değilimErmmbirde sessiz üyelikten bahsedilmiş bu ne oluyor.ben vakit buldukça sitenize girmeye çalışıyorum...neden sessiz üye oldum?yardımlarınız için teşekkürler...
Yukarı Dön
Gamze Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dora'nın annesi

Puanlar: 9496
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mar 2012 Saat 18:00
Özlem Hanım,

Sizin daha önce girmiş olduğunuz bu topic arkadaşımızın isteği üzerine sadece katılımcı üye ve üzeri üyelerimize görebileceği bir bölüme taşınmıştır. Siz şu anda üye sınıfındasınız ve mesaj sayısınız 46...
150 mesaj yazdığınız taktirde katılımcı üye olacaksınız ve o topice girebileceksiniz. Sessiz üyeler ise foruma üye olup hiç mesaj yazmayan üyelerimizdir...

<a href="http://evimizelimizde.blogspot.com.tr/">http://evimizelimizde.b
Yukarı Dön
mürur Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mar 2012 Saat 19:04
yardımınız için teşekkürler...şimdi ben üyelik sınıfını anladım da sessiz üyelik konusunda birkaç sorum olacak.forumda yeni konu açmadığım için mi yoksa istenilen sayıda düzenli msj yazmadığım için mi sessiz oluyorum?bu konuda ayrıntılı bilgi verebilir misiniz?biliyorum mevzuyu çok uzattım kusra bakmayın teşekkürler...sabırla cvp verdiğiniz için...LOL
Yukarı Dön
Beyza Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Puanlar: 5691
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mar 2012 Saat 19:07
0 mesaj atanlar "sessiz üye",
1 - 149 mesaj atanlar "üye",
150 - 749 mesaj atanlar "katılımcı üye",
750 üzerinde mesaj atanlar da "kıdemli üye"
2000 üzerinde mesaj atanlar "altın üye"
5000 üzerinde mesaj atanlar "elmas üye"
Şeker küpü olarak doğdum,sonra neşe küpü,bir zaman sonra zeka küpü,derken sinir küpü şimdilerde sabır küpü gibiyim. Sonumdan endişeliyim...
Yukarı Dön
mürur Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mar 2012 Saat 19:17
ok nihayet anlayabildim gerçekten dikkatimden kaçmış halbuki bu kriterleri biliyorum da bağlantı kuramadım nedense....Tongueyorgunluğa ve çok yaramaz bi çocuğa verelim bu durumu...teşekkürler....KizBebek
Yukarı Dön
mürur Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Mar 2012 Saat 23:48

hangi sayfayı açsam izin verilmediği için ancak buradan dr.kadir bey'e bi teşekkür etmek istedim.genelde hep çocuklar hasta olunca danışmak amacıyla yazıyoruz doktor beye..bu defa teşekkür etmek ve okuduğum bi haberi paylaşmak için yazıyorum.site adını vermicem ama sanırım bi çok anne okumuştur o haberi...belçika'da 6 yaş ve altı çocuklara öksürük şurupları yasaklanmış ve bu şurupların tehlike boyutlarına ulaşan etkilerinden bahsetmişler..haberi okuyunca dr.Kadir Bey'in bu konuda bizi hiç bıkmadan usanmadan defalarca uyarması bilinçlendirme uğraşları aklıma geldi.kendisine ne kadar teşekkür etsek azdırKizBebekkendi sayfasından teşekkür etmek istedim ama forum tarafından izin verilmediUnhappytabi niye diye artık sormuyorum bileLOLyetkililerden ulaştırmasını rica etsem mümkün müdür acabaDisapproveteşekkürler....

Yukarı Dön
Kevser Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Mersin benden sorulur:)))))

Puanlar: 5354
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Mar 2012 Saat 23:58
Merhaba, sizin bahsettiğiniz konuyla ilgili olarak Kadir Bey, aşağıda linkini eklediğim bir başlıkta düşüncelerini iletti bizlere Smile gözünüzden kaçmış sanırım, bunu sizin de okumanızı istedim, isterseniz o linkten, teşekkürünüzü kendiniz de iletebilirsiniz Smile

http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=33887&title=oksuruk-suruplari

Yukarı Dön
mürur Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Nis 2012 Saat 00:17
aynen gözümden kaçmış...teşekkürler yardımlarınız için...eklediğiniz linkten yazıcam bende sağolunSmile
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.