|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
mürur ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2012 Konum: sakarya Durum: Aktif Değil Puanlar: 140 |
![]() |
merhaba vermiş olduğunuz linke girmeye çalıştım yine giriş başarısız üye olmalısınız şeklinde uyarı ile karşılaştm.ayrıca mail adresime nickini göremediğim bir üye de sağolsun yardımcı olmaya çalışmış fakat nedense ordanda sayfayı göremiyorum bomboş bi sayfa çıkıyor ekrana anlamış değilim
![]() |
|
![]() |
|
Gamze ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dora'nın annesi Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 9496 |
![]() |
Özlem Hanım,
Sizin daha önce girmiş olduğunuz bu topic arkadaşımızın isteği üzerine sadece katılımcı üye ve üzeri üyelerimize görebileceği bir bölüme taşınmıştır. Siz şu anda üye sınıfındasınız ve mesaj sayısınız 46...
150 mesaj yazdığınız taktirde katılımcı üye olacaksınız ve o topice girebileceksiniz. Sessiz üyeler ise foruma üye olup hiç mesaj yazmayan üyelerimizdir...
|
|
![]() |
|
mürur ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2012 Konum: sakarya Durum: Aktif Değil Puanlar: 140 |
![]() |
yardımınız için teşekkürler...şimdi ben üyelik sınıfını anladım da sessiz üyelik konusunda birkaç sorum olacak.forumda yeni konu açmadığım için mi yoksa istenilen sayıda düzenli msj yazmadığım için mi sessiz oluyorum?bu konuda ayrıntılı bilgi verebilir misiniz?biliyorum mevzuyu çok uzattım kusra bakmayın teşekkürler...sabırla cvp verdiğiniz için...
![]() |
|
![]() |
|
Beyza ![]() Moderatör ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ara 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 5691 |
![]() |
0 mesaj atanlar "sessiz üye", 1 - 149 mesaj atanlar "üye", 150 - 749 mesaj atanlar "katılımcı üye", 750 üzerinde mesaj atanlar da "kıdemli üye" 2000 üzerinde mesaj atanlar "altın üye" 5000 üzerinde mesaj atanlar "elmas üye"
|
|
Şeker küpü olarak doğdum,sonra neşe küpü,bir zaman sonra zeka küpü,derken sinir küpü şimdilerde sabır küpü gibiyim. Sonumdan endişeliyim...
|
|
![]() |
|
![]() |
ok nihayet anlayabildim gerçekten dikkatimden kaçmış halbuki bu kriterleri biliyorum da bağlantı kuramadım nedense....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
hangi sayfayı açsam izin verilmediği için ancak buradan dr.kadir bey'e bi teşekkür etmek istedim.genelde hep çocuklar hasta olunca danışmak amacıyla yazıyoruz doktor beye..bu defa teşekkür etmek ve okuduğum bi haberi paylaşmak için yazıyorum.site adını vermicem ama sanırım bi çok anne okumuştur o haberi...belçika'da 6 yaş ve altı çocuklara öksürük şurupları yasaklanmış ve bu şurupların tehlike boyutlarına ulaşan etkilerinden bahsetmişler..haberi okuyunca dr.Kadir Bey'in bu konuda bizi hiç bıkmadan usanmadan defalarca uyarması bilinçlendirme uğraşları aklıma geldi.kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır |
|
![]() |
|
Kevser ![]() Moderatör ![]() Mersin benden sorulur:))))) Kayıt Tarihi: 27 Mar 2009 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Puanlar: 5354 |
![]() |
Merhaba, sizin bahsettiğiniz konuyla ilgili olarak Kadir Bey, aşağıda linkini eklediğim bir başlıkta düşüncelerini iletti bizlere
![]() ![]() http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=33887&title=oksuruk-suruplari |
|
![]() |
|
![]() |
aynen gözümden kaçmış...teşekkürler yardımlarınız için...eklediğiniz linkten yazıcam bende sağolun
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|