|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gktrkege ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eyl 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() Gönderim Zamanı: 17 Ara 2009 Saat 20:13 |
kullanıcı adımı ve parolamı unuttum ana sayfaya giremiyorum.mail adresime yeni şifre geldi ama kullanıcı adım yok.yeniden üye de olamıyorum. ne yapmalıyım
|
|
![]() |
|
yasemin ![]() Kıdemli Moderatör ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 71786 |
![]() |
destek@anneoluncaanladim.com'a mail atabilirsiniz.
size yardimci olurlar .duygu arkadasim yarin cevaplar veya mod arkadaslarimdan biri biliyorsa ![]() Düzenleyen yasemin - 17 Ara 2009 Saat 20:18 |
|
|
|
![]() |
|
duygu ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dedektifler Odası Başkanı :) Kayıt Tarihi: 20 Mar 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 7116 |
![]() |
Yasemin arkadaşımızın dediği gibi destek@anneoluncaanladim.com adresine e-posta ile sorununuzu iletebilirsiniz. En kısa zamanda sorununuzu çözeceklerdir.
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|