Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - İnfluenza A
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

İnfluenza A

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119512
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Şub 2025 Saat 20:32
Ates (Turk doktorlarinin size spyledikleri gibi) ZARARLI DEGILDIR! Soylenenlerin tamami Turk doktor 
zirvalaridir. Turk doktorlari; hastalari ates ve havale ile korkutarak para kazanirlar.
Atesin, bilakis faydalari vardir. Ates ile ilgili makalelerimi okuyun. 
Turk doktor palavralarina kanmayin.

Yukarı Dön
NagihanKY Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 303
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı NagihanKY Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Şub 2025 Saat 10:29
Korkmuyorum hocam ateşe hiç müdahale etmem hiç bir hastalıkta. Hatta eşim küçükken havale geçirmiş. Babalarında havale geçmişi var diye çocuklarımda da olabilir diyor doktorlar. Ben doktorlara da söylüyorum ben ateşe hiç müdahale etmiyorum şuana kadar çok şükür hiç havale durumu olmadı çocuklarımda.

Hocam influenza başlayalı bugün 8 gün oldu ama kızımın öksürüğü farklılaştı. Daha dolu sanki bronşiolit olduğundaki öksürük gibi. Dolu dolu ama balgamda çıkmıyor. Bu öksürük zatüre bronşite falan döner mi diye endişeleniyorum sadece.

Düzenleyen NagihanKY - 12 Şub 2025 Saat 00:05
Yukarı Dön
Sağlıklı nesil .. Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 231
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Sağlıklı nesil .. Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 9 Saat 31 Dakika önce Saat 00:01
Bu viruste öksürük gecmiyor sebebini hiç anlamadım bı ayı geçti oksuruyorum ben şahsen koronadan beter etti sürekli boğazım kaşınıyor gibi oluyor ve oksuruyorum her öksürükte balgam çıkıyor 

Düzenleyen Sağlıklı nesil .. - 9 Saat 31 Dakika önce Saat 00:01
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119512
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 8 Saat 11 Dakika önce Saat 01:21
Griplerde, viruslar yokolduktan sonra bile oksuruk ve adele agrilari bir muddet daha devam ederler.
Bu agrilar, viruslarin harab ettigi hucrelerin tamirati olana kadar devam ederler. 
Ara ara sicak buhar ve ColdMix kullanin. 
Viruslarin vucuttaki yasamlari ile ilgili yazilarimi okuyun. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.