|
İnfluenza A |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119512 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ates (Turk doktorlarinin size spyledikleri gibi) ZARARLI DEGILDIR! Soylenenlerin tamami Turk doktor
zirvalaridir. Turk doktorlari; hastalari ates ve havale ile korkutarak para kazanirlar. Atesin, bilakis faydalari vardir. Ates ile ilgili makalelerimi okuyun. Turk doktor palavralarina kanmayin.
|
|
![]() |
|
NagihanKY ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Kas 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 303 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NagihanKY
Korkmuyorum hocam ateşe hiç müdahale etmem hiç bir hastalıkta. Hatta eşim küçükken havale geçirmiş. Babalarında havale geçmişi var diye çocuklarımda da olabilir diyor doktorlar. Ben doktorlara da söylüyorum ben ateşe hiç müdahale etmiyorum şuana kadar çok şükür hiç havale durumu olmadı çocuklarımda.
Hocam influenza başlayalı bugün 8 gün oldu ama kızımın öksürüğü farklılaştı. Daha dolu sanki bronşiolit olduğundaki öksürük gibi. Dolu dolu ama balgamda çıkmıyor. Bu öksürük zatüre bronşite falan döner mi diye endişeleniyorum sadece.
Düzenleyen NagihanKY - 12 Şub 2025 Saat 00:05 |
|
![]() |
|
Sağlıklı nesil .. ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mar 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 231 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sağlıklı nesil ..
Bu viruste öksürük gecmiyor sebebini hiç anlamadım bı ayı geçti oksuruyorum ben şahsen koronadan beter etti sürekli boğazım kaşınıyor gibi oluyor ve oksuruyorum her öksürükte balgam çıkıyor
Düzenleyen Sağlıklı nesil .. - 9 Saat 31 Dakika önce Saat 00:01 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119512 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Griplerde, viruslar yokolduktan sonra bile oksuruk ve adele agrilari bir muddet daha devam ederler.
Bu agrilar, viruslarin harab ettigi hucrelerin tamirati olana kadar devam ederler. Ara ara sicak buhar ve ColdMix kullanin. Viruslarin vucuttaki yasamlari ile ilgili yazilarimi okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|