Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Tanışma / Muhabbet > Çalışan anneler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ankara Ümitköy civarı kreş
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuAnkara Ümitköy civarı kreş

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
snmrem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Eki 2011 Saat 10:38
Merhaba,
Ben de Çayyolunda oturuyorum ve tam bir yıl kafama göre anaokulu bulmak konusunda çok sıkıntı çektim.Ama en sonunda birkaç kötü denemeden sonra buldum.

17 yıllık bir anaokulu, merkezi İstanbulda yaklaşık 6 adet şubesi var, eğitim sistemi oturmuş, hergün İngilizce eğitimi olan ...........Anaokulu. Her ortamda herkese tavsiye ediyorum.
Çocuğum 3 yaşına yeni girdi, çok iyi bakılıyor.Ev yemekleri yapılıyor hergün mutlaka taze sıkılmış meyve suyu vfe süt veriyorlar.Çocuğum şimdiden İngilizce renkleri , sayıları va hayvanları öpğrendi.Paylaşmayı öğrendi.
Geziler düzenliyorlar, Anıtkabire gittiler geçen hafta , hatta Anıtkabirden tüm çocuklara ayrı ayrı isimlerine özel sertifika almışşlar, görünce çok duygulandım.
En önemlisi çok ilgililer ve oğlum çok mutlu.Binaları müthiş, geniş ferah, Kurucuları çok içten, öğretmenleri derli toplu, tam gün sürekli psikologları mevcut.Sürekli derslere giriyor, takip ediyor, günün her saati ulaşabiliyoruz.
6 tane branş dersi var ve diğer okulların aksine bu branş dersleri paralı değil, tüm çocuklar istedikleri takdirde yararlanabiliyorlar.(Güzel sanatlar,drama,müzik,ekoloji vb)

Kısacası gerçekten çok memnunum aslında Ankaraya açılması çok kısa zaman önce oldu , yaklaşık4 ay önce açıldı ve şimdiden 20 öğrencileri var sanırım ve hızla artıyor, fiyatları da kampanyalı , indirimli fiyatlar, çevre okullara göre çok uygun.
Telefon numarası: ...............

Düzenleyen yasemin - 27 Eki 2011 Saat 11:09
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.