Sevgili Hülya,
Şanslısın yine büyümüş seninki maşallah ben 3 aylıktı başladım çalışmaya
arkadaşların dediği gibi beslenme çizelgesi hazırlamak doğru deil bebek acıktıkça vereceksiniz

nisanda işe başlayacağına göre şimdiden sütünü sağıp buzlukta eczaneden aldığın süt poşetlerinde biriktirmeye başlamalısın ben 1 ay öndeden başlamıştım üzerlerine tarih yaz işe başladıktan sonra bebek emmediği için ister istemez sütün yertmeyecek o zaman tarihi eski olandan başlayarak oğluna verdireceksin
aslında 3 saatte sütünü sağman lazım ama iş yoğunluğunu bilemiyorum ben o kadar sık izin alamıyordum onun yerine sabaha kadaar ve evden çıkmadan emziriyordum. işe 9 da gelip 11,30 gibi sağıyordum bir de 16:30 gibi sağıyordum. eve gidene kaadar da göğsüm doluyor gider gitmez emziriyordum.
süt iznine gelince günde 1,5 saat yasal hakkımız. ben sabah geç gelmeyi uygun görmedim zaten sabaha kadaar emiyor çocuk
evle işyeri arası 1,5 saat gidip gelmeye deymezdi .
bende akşam 6 yerine 4,30 da çıkmanın doğru olduğunu düşündüm. müdürlerimle ona göre konuştum ama kabul etmediler çünkü iş o saatlerde çok yoğun. muhasebeci ile konuştular toplam ne kadar ediyor süt izni diye 1 aymış. 2 ay bitince işe başlayacaktım 1 ay süt iznini kullandım 3. ay bittikten sonra işe başladım
nolduuuu????? dünyaya gelen büyüyor güzelim sıkıntılar yanımıza kalıyor sen daha şanslısın büyütmüşsün bile

Umarım yardımcı olabilmişimdir