Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Evlilik & İlişki
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 27 kasım
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konu27 kasım

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 151617
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
bilgeakgun Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

hepimiz hilalcigiz:)

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1967
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Kas 2009 Saat 17:50
Orjinalini yazan: hilal hilal Yazdı:

Bilge son durum nedir cnm?
son günlerimizi yaşıyoruz artıkLOLLOL
ben aldım,o dediğimdenLOLay böyle olunca baya gizemli oluıyorLOLLOLbilmeyende ne sanıcakLOLLOLLOLLOL

Off Hilalcim bu aralar aramız limoni hiç bişey alasım yok iyi mi Confused bu sefer de ben almayayım o alsın bakalım nası bişey LOLama son güne kadar belli olmaz en iyisi 5 adet gül göndereyim işyerine LOL
Yukarı Dön
oykunaz Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2404
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Kas 2009 Saat 18:09
kızlar dalga geçmeyin bakim CryCryCry bende barışla limoniyim malum kendisi beşiktaşlı.çok sevindi beni sinir etti AngryAngryAngry

boşverin hediyeyi onlar bize alsın dimi bilge EmbarrassedEmbarrassedEmbarrassed ah ah şu topiği okusalar onlar için ne kadar uğraştığımızı belki anlarlar Big smileBig smileBig smile
Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Puanlar: 21227
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Kas 2009 Saat 18:15
Orjinalini yazan: bilgeakgun bilgeakgun Yazdı:

Orjinalini yazan: hilal hilal Yazdı:

Bilge son durum nedir cnm?
son günlerimizi yaşıyoruz artıkLOLLOL
ben aldım,o dediğimdenLOLay böyle olunca baya gizemli oluıyorLOLLOLbilmeyende ne sanıcakLOLLOLLOLLOL

Off Hilalcim bu aralar aramız limoni hiç bişey alasım yok iyi mi Confused bu sefer de ben almayayım o alsın bakalım nası bişey LOLama son güne kadar belli olmaz en iyisi 5 adet gül göndereyim işyerine LOL
benim durumumda pek iyi değil aslında...kritik uzun bi süredir..ama kendimi tutamıyorum işte...eğer buda biterse iyice herşey kopucak diye..neyse..aldım işte...
sende hediye konusunda süper fikirler çıkıyor ama bilgeLOLLOLLOLLOLLOL
acaba kendine alınmasını istediğin şeylermidir bunlarLOLLOL
Yukarı Dön
bilgeakgun Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

hepimiz hilalcigiz:)

Puanlar: 1967
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Kas 2009 Saat 22:07
Hilalcim bende hediye anlamında manyak fikirler vardır,arkadaşlarım hep bana gelirler,ne alsak ne süpriz hazırlasak diye,ama gel gör başkasına akıl ver sen ööle açıkta kal,olacak iş değil Tongue
Yukarı Dön
yunahu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 564
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Oca 2010 Saat 10:19
ben kendim çalışmıyorum eşime aldığım şey zaten onun cebinden çıkacak Big smile eşimde benim her ihtiyacımı karşılıyor zaten artı bir isteğim olduğunda söylüyorum doğum günümde alıyor. bu yüzden;..

biz evlilik yıldönümüzde birbirimize hediye almaktan ziyade beraber ikimizinde beğendiği değişik farklı tarsarımı olduğunu düşündüğümüz birşey alıyoruz.ileride bunu şu evlilik yılımızda şurdan almıştık diyerek hatırası olsun diye.Approve
bi bu sene alamadık gerçi evlilik yıldönümümüzüde kutlayamadık.... olsun rabbim nice seneleri birlikte geçirmeyi nasip etsin bize ve tüm seven-sevilen çiftlere  Clown
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 151617
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.