Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Antibiyotik gerekir mi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Antibiyotik gerekir mi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
anneoluncx Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 315
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı anneoluncx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Mar 2025 Saat 23:42
hocam kızımın ateşi aynı şekilde 39,5 ve üstü seyrediyor ve bu gün akşam fışkırır tarzda baya fazla miktarda kustu kusması da aynı hastalıktan mıdır? infülenza salgını varmış burda bizde mi ona yakalandık acaba?. benim ateş dışında şikayetlerimde değişiklik yok hatta sırt ve boğaz ağrısı yutkunma zorluğu eklendi. Şuan hepimiz hastayız maske takmaya devam edelim mi 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119497
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mar 2025 Saat 03:38
Devam edin. 
Yukarı Dön
anneoluncx Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 315
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı anneoluncx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Saat 12 Dakika önce Saat 21:18
merhaba sayın hocam aynı konudan devam etmek istedim. sizin engin bilginize danışmak istedim.kızımın ateşi 2 gün sürdü ve başka şikayeti olmadı görünürde ama çok huysuz herşeye ağlıyor sanırım biryerleri ağrıyor. bana gelince bu gün ben de yine bacak ağrıları başladı içimi sökecek gibi şiddetli balgamlı öksürüğüm var burun akıntısı ve genzimde yoğun bir iltihap kokusu var. bu hastalık ne neden bu kadar ağır geçiriyorum ne zaman bitecek ? hala maske takmaya devam edelim mi 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119497
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Saat 54 Dakika önce Saat 22:36
Eski cevaplari, bugunden geriye okuyun.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.