|
Antibiyotik gerekir mi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
anneoluncx ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ara 2018 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Puanlar: 315 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı anneoluncx
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam kızımın ateşi aynı şekilde 39,5 ve üstü seyrediyor ve bu gün akşam fışkırır tarzda baya fazla miktarda kustu kusması da aynı hastalıktan mıdır? infülenza salgını varmış burda bizde mi ona yakalandık acaba?. benim ateş dışında şikayetlerimde değişiklik yok hatta sırt ve boğaz ağrısı yutkunma zorluğu eklendi. Şuan hepimiz hastayız maske takmaya devam edelim mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119497 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Devam edin.
|
|
![]() |
|
anneoluncx ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ara 2018 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Puanlar: 315 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı anneoluncx
merhaba sayın hocam aynı konudan devam etmek istedim. sizin engin bilginize danışmak istedim.kızımın ateşi 2 gün sürdü ve başka şikayeti olmadı görünürde ama çok huysuz herşeye ağlıyor sanırım biryerleri ağrıyor. bana gelince bu gün ben de yine bacak ağrıları başladı içimi sökecek gibi şiddetli balgamlı öksürüğüm var burun akıntısı ve genzimde yoğun bir iltihap kokusu var. bu hastalık ne neden bu kadar ağır geçiriyorum ne zaman bitecek ? hala maske takmaya devam edelim mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119497 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Eski cevaplari, bugunden geriye okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|