|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MiNiK PrEnSeSiM ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağu 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 130 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MiNiK PrEnSeSiM
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 May 2014 Saat 22:27 |
mrb hocam bugün kızımın aşısı vardı fakat gittiğimizde aşı kalmamıştı pazartesi yapılacak kilosu 8.600gr,boyu 73 cm,baş çevresi 45 gelişimi nasıl hocam iyi akşamlar...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119497 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eger, basliktan anlasildigi gibi, bir yasinda ise ( kac aylik oldugu yazili degil), 500gram eksigi var.
|
|
![]() |
|
MiNiK PrEnSeSiM ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağu 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 130 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MiNiK PrEnSeSiM
ewet hocam kızım şuan 12 aylık fakat benim kızım premature 1.940 gr doğmuştu bu durumdamı 500 gr eksiği var kolay gelsin hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119497 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Dogumdaki, 500 gram eksik, aynen devam ediyor.
Lutfen gelisme sorarken, dogum kilosunu ve yasini belirtin. Ayricada, ilk sayfadai persentil hesaplama kismindanda kendiniz degerlendirebilirsiniz. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MiNiK PrEnSeSiM
tamam hocam sağolun fakat persentil hesaplamayı ben tam anlayamıyorum sizin hesabınız net olduğu için soruyorum bu durumda napmam lazım hocam sipraktini 4 gün vermiştim fakat kızım grip olunca veremedim sipraktini kullanayımmı
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Iyilesince, kullanin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MiNiK PrEnSeSiM
tamam hocam kolay gelsin...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|