|
Kulak ağrısı, akinti ve ateş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Aybükeberk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Oca 2024 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Aybükeberk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Saat 39 Dakika önce Saat 11:30 |
Merhabalar hocam, 7 yaşındaki kızım 15 gün önce grip geçirdi. Sürecin sonlarına doğru kulağı ağrımaya başladı. Bunun üzerine 5 gün boyunca İlladin damla kullandım. Dün banyo yaptırdım ve sanırım kulağına su kaçtı. Sağ kulağında şiddetli ağrı oldu. Tekrar İlladin damlattım ve Dolven verdim. Sabah kulağına baktığımda kremsi bir akıntı vardı. Akıntıyı temizleyip okula gönderdim. Okulda mide bulantısı yaşadı ve ateşi 39°C’ye kadar yükseldi. Hemen doktora götürdüm. Doktor, otit geçirdiğini söyleyerek Augmentin 600 mg’ı 7 gün kullanmamızı önerdi ve kullanmazsak enfeksiyonun beyne bile sıçrayabileceğini belirtti. Doktor Kulağının delindigini de ifade etti. Hocam kulağına su gittiğinden eminim. Çünkü küveti doldurup içine dalış yaptı. Su mutlaka kulağına girmiştir. Akabinde zaten bir kaç saat sonra kulak ağrısı başladı . Belki kulagi o zamanda delikti. Ben fark etmedim. Bactirim bir eczacı arkadasimdan temin edeceğim. Akşam elime ulaşacak. Sorum eğer mikrop kaptiysa bactirim ise yarar mı? Yoksa agumentin de mi kullanmaliyim? Bactirim kulağa nüfuz eden tek antibiyotik demiştiniz, Su kaçtığı için başka antibiyotik gereği umarım yoktur. Diğer otit sekline dönmüş alabileceği aklıma geliyor ve geriliyorum. Ayrica 2 yas oğlumda hasta, atesi var. Burun akintisi ve öksürük var. Viral enfeksiyon geçiriyor. Kızım oğlumdan mikrop kapmış olabilir. Ateşi yükseldiğinde antibiyotiğe başlamamız gerektiğini söylediler. Biraz önce tekrar Dolven verdim, ödemin atılmasına yardımcı olsun diye. Siz antibiyotik kullanmamızı önerir misiniz? Düzenleyen Aybükeberk - 12 Saat 50 Dakika önce Saat 14:19 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119497 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Olan hadiselerin, banyo veya "kulagina su kacmasi" ile en ufak bir alakasi bile YOK!
SAKIN verilen antibiyotigi kullanmayin ve SAKIN o kulaga damla yapmayin. " Ateşi yükseldiğinde antibiyotiğe başlamamız gerektiğini söylediler." Kim soylerse soylesin bu salakligi sakin yapmayin. Bunu soyleyenlerin virus hastaliklarindan haberleri bile yoktur! 21. Asir'da bile boyle salaklarin mevcudiyeti dunya'da baska bir ulkede yoktur! "Mikrop kapma" diye bir sey yok. Mekanizmasini yuz bin kere anlattim. Turk Tip Fakultelerinde; son 50 seneden beri "Fizyopatoloji" dersi okutulmadigi icin, bu mekanizmayi bilen bir Allahin kulu bile yoktur! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 8 Saat 13 Dakika önce Saat 18:56 |
|
![]() |
|
Aybükeberk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Oca 2024 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Aybükeberk
Hocam peki, illadini kullanmaya devam edeyim mi ? Atesi devam ediyor. Parosetomel verdim. Atesli iken kusmasi oldu. Ayrıca bactrim antibiyotigi aldım. Damla hicbir zaman yapmiyorum. Hocam sizin makaleyi defalarca okudum. Ama iste anne olunca insan rahatlamak istiyor. Allah razı olsun sizden. Sizinle büyüttüm çocuklarımı.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119497 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
ILIADIN DAMLA, 5 GUN KULLANILACAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|